GIGABYTE lansează o nouă placă de bază din gama 6-Quad

comunicat GIGABYTE
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 ianuarie 2007

GIGABYTE UNITED INC. lansează placa de bază GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6, destinată platformelor de gaming high-end, ce suportă procesoarele Intel Core 2 şi Extreme Quad Core. Această placă de bază este dotată cu chipset NVIDIA nForce 680i SLI MCP, încorporând tehnologiile inovatoare GIGABYTE 6-Quad.

Pe lângă suportul nativ pentru ultimele procesoare Intel Core 2 Extreme Quad-Core cu FSB 1333, placa de bază GA-N680SLI-DQ6 - construită în jurul chipset-ului nForce® 680i - oferă şi suport pentru tehnologia SLI, incluzând două conexiuni PCI Express x16 şi suport pentru o a treia conexiune PCI Express x8, permiţând astfel utilizatorilor să adauge un procesor separat pentru operaţii de fizică şi să obţină astfel o performanţă grafică şi mai mare. De asemenea, GA-N680SLI-DQ6 suportă tehnologia NVIDIA LinkBoost ce extinde automat lăţimea de bandă cu până la 25% în momentul detectării unei plăci video GeForce ce suportă această tehnologie, crescând performanţele sistemului şi posibilităţile de overclocking.

GA-N680SLI-DQ6 asigură rezultate excepţionale în cadrul jocurilor datorită suportului pentru arhitectura de memorie dual channel DDR2 800 şi oferă un plus de performanţă a memoriei prin tehnologia NVIDIA SLI-Ready pentru memorii cu EPP cu care, printr-un singur click, se pot accesa setări avansate ale acesteia până la nivelul de 1200MHz. În plus, placa de bază animează jocurile prin suportul audio High Definition pe 8 canale, oferind cele mai înalte nivele de claritate a sunetului.

GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 extinde gama de plăci de bază Ultra Durabile şi oferă câteva inovaţii ce includ: un design bazat în totalitate pe condensatori solizi, tehnologiile de răcire revoluţionare Crazy Cool2 şi Silent Pipe2, Quad Gigabit LAN, alimentare Quad-Triple Phase, QuadBIOS şi Quad eSATA 3Gb/s cu RAID.

Quad-Core Optimized

GIGABYTE a implementat rutarea FSB-ului optimizată pentru Quad-Core şi un design al alimentării Quad-Triple phase pentru a asigura cele mai înalte nivele de performanţă şi stabilitate pentru procesoarele Quad-Core. Cu 4 nuclee şi 2 nivele de cache Level 2 partajate, procesoarele Quad-Core oferă cele mai bune soluţii performanţă-per-watt din industrie, oferind o creştere semnificativă a performanţei şi o mai bună eficienţă energetică, devenind astfel alegerea ideală pentru entuziaştii domeniului multimedia şi ai mediilor multi-tasking.

Quad SLI-Ready

Plăcile de bază GIGABYTE Quad SLI ready suportă tehnologia NVIDIA Quad SLI ce oferă conectivitate dual PCI Express x16 reală pentru până la 4 din ultimele procesoare video NVIDIA GeForce® 8800, producând rendering video 3D ireproşabil şi frame-rate foarte rapide. În plus, placa pune la dispoziţie încă un slot PCI Express x8 astfel încât utilizatorii pot adăuga un procesor separat pentru operaţii de fizică generând detalii şi efecte extrem de realiste la nivelul jocurilor.

Quad Gigabit LAN

4 conexiuni Gigabit LAN oferă o lăţime de bandă de până la 4 x1GB şi permit ca PC-ul să funcţioneze simultan ca home gateway şi ca game server. Prin suportul pentru tehnologia NVIDIA Dual-Net cu NV TCP/IP Acceleration şi FirstPacket, GIGABYTE Quad LAN - cu opţiunea Teaming activată - permite ca 2 seturi de conexiuni de 2GB să lucreze ca o singură conexiune, dublând astfel lăţimea de bandă şi îmbunătăţind transferul de date, fără utilizarea suplimentară a procesorului.

Quad-Triple Phase

O caracteristică unică a plăcilor de la GIGABYTE este noul design ce încorporează un sistem de alimentare al procesorului în 12 faze. Astfel se obţine o putere constantă şi un aport imediat de curent pentru procesor şi memorii, atât în aplicaţii puternice cât şi la overclocking. În plus, Quad-Triple Phase creşte durata de viaţă a componentelor prin scăderea temperaturii.

QuadBIOS

Quad Bios este o caracteristică unică, incluzând DualBIOS şi tehnologia Xpress BIOS Rescue. Această combinaţie generează o stabilitate crescută prin crearea de până la 4 copii de BIOS distribuite între Flash ROM, hard-disk şi CD-ul cu drivere. Această opţiune reduce efectul atacului viruşilor sau al defecţiunilor de firmware şi oferă o protecţie crescută a BIOS-ului şi o stabilitate mărită a platformei.

Quad e-SATA

Pentru un acces rapid la informaţii sunt puse la dipoziţie patru porturi SATA externe ce respectă specificaţiile Serial ATA 3Gb/s. Quad e-SATA2 oferă scalabilitate şi dublează lăţimea de bandă necesară citirii şi scrierii de date.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb