Gigantul IT face disponibilă tehnologia sa de căutare în limba română, oferind website-urilor locale o nouă oportunitate de a genera venit din publicitatea online.

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 aprilie 2007

Google Inc. anunţă lansarea produselor Google AdSense pentru Căutare şi Adsense pentru Conţinut, dedicate website-urilor şi portalurilor din România. Adsense pentru Căutare este un program gratuit care permite website-urilor din România să pună la dispoziţia vizitatorilor care realizează căutări din paginile acestora rezultatele oferite de motorul de căutare Google. De asemenea, programul afişează anunţuri relevante sub formă de text, selectate automat în funcţie de termenii de căutare. AdSense pentru Conţinut oferă proprietarilor de website-uri posibilitatea de a afişa pe propriile pagini de web anunţuri Google relevante şi neagresive, selectate automat în funcţie de conţinutul acestor pagini şi, totodată, oportunitatea de a câştiga bani în acest mod.

AdSense pentru Căutare oferă website-urilor şi portalurilor posibilitatea de a-şi atrage şi fideliza vizitatorii, oferidu-le acestora facilităţi de căutare, dealtfel cea mai frecventă activitate desfăşurată pe Internet. Programul pune de asemenea în legătură proprietarii de website-uri cu clienţii Google AdWords, permiţând afişarea de anunţuri relevante sub formă de text pe paginile cu rezultatele căutărilor. Google plăteşte proprietarii website-urilor care folosesc AdSense pentru Căutare atunci când vizitatorii acestora fac clic pe aceste anunţuri sau pe baza numărului de afişări.

Google AdSense pentru Conţinut oferă proprietarilor de website-uri posibilitatea de a afişa anunţuri Google pe propriile pagini de web. Programul este gratuit şi combină anunţurile oferite în regim de "plată pe clic" cu cele oferite în regim de "plată pe afişare", ceea ce înseamnă că proprietarii de website-uri sunt plătiţi pentru clicurile valide făcute de vizitatori pe anunţuri sau pentru afişarea acestora. AdSense pentru Conţinut permite atât anunţuri de tip text cât şi anunţuri de tip imagine sau video, într-o varietate de dimensiuni care pot fi adaptate formatului diferitelor pagini web.

Proprietarii de website-uri, indiferent de mărimea acestora, pot utiliza atât AdSense pentru Căutare, cât şi AdSense pentru Conţinut, aceste programe configurându-se automat. Prin intermediul AdSense pentru Căutare şi AdSense pentru Conţinut, anunţurile clienţilor Google AdWords vor fi afişate pe paginile website-ului dumneavoastră, îmbogăţindu-i conţinutul cu anunţuri relevante pentru vizitatori şi oferindu-vă o sursă importantă de venit.

Delia Drăguşin, Communication Manager la SoftNews NET SRL, firma care are în proprietate website-ul www.softpedia.com, declară: "Impactul implementării acestui serviciu pe www.softpedia.com a crescut cu timpul. AdSense generează pentru noi venituri importante, astfel încât a devenit un partener strategic. Trendul crescător în mărimea veniturilor facilitate de parteneriatul nostru cu AdSense ne-a convins să includem acest serviciu şi pe viitoarele noastre proiecte web".

"Google AdSense îmbunătăţeşte experienţa generală a utilizatorului de Internet prin afişarea pe website-uri a unor anunţuri relevante şi neagresive, în locul unora deranjante, fără legătură cu conţinutul paginii, cum sunt pop-up-urile sau animaţiile", spune Yonca Brunini, Director de marketing pentru Pieţele Emergente, Google EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa). "România are o comunitate puternică de proprietari de website-uri şi suntem foarte încântaţi să lansăm pe această piaţă AdSense pentru Conţinut, pentru a oferi o metodă de monitorizare eficientă şi uşor de folosit."

Un număr din ce în ce mai mare de companii din întreaga lume, cum ar fi Amazon, AOL, Netex, The New York Times şi multe altele folosesc tehnologia Google pentru a oferi opţiunea de căutare pe propriile website-uri. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.google.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb