Gral Medical şi-a propus pentru 2014 o creştere cu 20% a veniturilor

G.S.
Companii #Sănătate / 28 ianuarie 2014

Reţeaua medicală privată Gral Medical şi-a propus pentru 2014 o creştere cu 20% a veniturilor, după ce anul trecut a obţinut rezultate financiare de peste 18,2 milioane de euro, în crestere cu peste 10% faţă de anul anterior, susţinute de segmentul oncologic, divizia de laboratoare şi centrele de imagistică medicală.

"Pentru anul 2014 compania şi-a propus o creştere a veniturilor cu 20%, o creştere organică ca şi până acum, deşi piaţa serviciilor medicale s-a contractat, iar multe centre private încă nu îşi acoperă cheltuielile operaţionale", se arată într-un comunicat de presă.

Bugetul de investiţii al companiei pentru 2014 se ridică la peste 2 milioane de euro şi face parte dintr-un buget multianual de aproape 5,5 milioane de euro.

Anul trecut, Gral a inaugurat Spitalul OncoFort după o investiţie de aproape 7 milioane de euro. Începând cu ianuarie 2014, Spitalul OncoFort a încheiat un parteneriat academic şi de business cu MUVI (Medical University of Vienna International GmbH), una dintre cele mai vechi instituţii de formare şi cercetare medicală din Europa. Potrivit sursei citate, parteneriatul are ca scop dezvoltarea sistemului medical oncologic din România prin iniţierea de soluţii la nivel de: protocoale medicale, specializare continuă a cadrelor medicale, studii clinice, organizarea de cursuri şi seminarii dedicate, dar şi prin formarea unei statistici cu istoric de zeci de ani a pacienţilor din România.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb