Grupul elveţian "Adecco" a achiziţionat compania românească "IP Devel"

V.I.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 iulie 2006

Adecco, companie Fortune Global 500, lider global în servicii de plasare de personal, cu o cifră de afaceri de peste 18 miliarde de euro în 2005, a achiziţionat compania românească IP Devel, lider în furnizarea de soluţii software specializate în sisteme integrate şi servicii avansate de testare. IP "Devel" va face parte din "Adecco Engineering & Technical", una dintre cele şase linii globale de business ale "Grupului Adecco" şi va continua să funcţioneze sub identitatea şi numele propriu, ca parte a grupului.

Înfiinţată în octombrie 2000, "IP Devel" oferă soluţii complexe de externalizare în IT, urmărind dezvoltarea serviciilor software, soluţii IT specializate în sisteme integrate, testare şi validare. Cifra de afaceri estimată a companiei pentru anul 2006 este de 4 milioane de euro, urmînd ca aceasta să ajungă la valoarea de 10-12 milioane de euro în 2008. Prin achiziţia IP Devel, Adecco investeşte într-o linie de business dedicată creşterii segmentului de soluţii software embedded şi testare, ca şi componente cheie ale strategiei Adecco de dezvoltare în IT.

Domnul Bogdan Putinică, CEO la IP Devel, a declarat că achiziţia va facilita accesul la clienţi şi parteneri din Fortune 1000, iar pînă în 2008 se va înfiinţa un centru de excelenţă pentru dezvoltarea de soluţii pentru sisteme integrate într-un model concret de externalizare, cu peste 500 de profesionişti calificaţi.

Grupul Adecco, înfiinţat în Elveţia, are peste 33 000 de angajaţi şi peste 6600 de reprezentanţe în 70 de ţări. Este administrat de o echipă multinaţională şi oferă o gamă unică de servicii de plasare de personal şi resurse pentru dezvoltare profesională pentru clienţi corporate şi asociaţi calificaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb