Grupul italian de utilităţi Enel şi-a schimbat identitatea vizuală

Andrei Stan
Companii #Energie / 27 ianuarie 2016

Preşedintele Enel, Patrizia Grieco şi CEO-ul grupului, Francesco Starace, au făcut publică noua identitate corporativă globală a Enel, într-un eveniment ce a avut loc la sediul central din Madrid al subsidiarei spaniole a grupului, Endesa, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

De asemenea, în acelaşi eveniment au fost prezetate şi noile identităţi vizuale ale Endesa şi Enel Green Power, ca parte a identităţii globale a Grupului.

Enel introduce un nou sistem vizual, incluzând noi sigle care sunt "dinamice, pline de culoare şi reprezintă principiile flexibile şi active ale abordării sale deschise: Open Power", arată grupul.

"Cu această transformare, aliniem imaginea corporativă a Enel cu schimbările care au loc atât în interiorul companiei, cât şi cu evoluţia accelerată pe care o conducem în industria energetică", a declarat Francesco Starace, CEO şi Director General al Grupului Enel.

"Conceptul de Deschidere pe care îl sintetizăm în expresia Open Power ne poziţionează ca un grup inovator şi sustenabil, ce se dedică extinderii şi dezvoltării conţinutului tehnologic în toate operaţiunile sale, pentru a obţine siguranţa energetică şi pentru a îmbunătăţii serviciile energetice la nivel global. De asemenea, inseamnă să valorificăm infrastructura noastră, prin schimbul de cunoştinţe, asfel încât să extindem gama de utilizare, iar în acelaşi timp să colaborăm cu clienţii, partenerii şi alte grupuri de interese pentru a crea un mediu benefic ce ajută la protejarea şi securizarea investiţiilor. Conceptul de Open Power presupune să fii mai mult decât un simplu producător şi distribuitor de energie electrică. Noua noastră marcă simbolizează caracterul inovator, sustenabil, multi - dimensional şi deschis al Grupului Enel", a precizat Starace.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb