Grupul medical "Romgermed" vrea afaceri cu 40% mai mari

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 8 februarie 2011

Grupul de firme Romgermed, care activează pe piaţa serviciilor medicale private, estimează pentru acest an o cifră de afaceri în creştere cu 40% faţă de 2010, când a rulat 14 milioane de euro, pe fondul extinderii reţelei de laboratoare şi deschiderii de centre de imagistică şi dializă. Afacerile companiei au crescut anul trecut cu 50% comparativ cu 2009. Directorul comercial al companiei, Lucian Creţu, a declarat citat de Mediafax: "În domeniul sanitar criza nu s-a simţit, iar Grupul Medical Romgermed a cunoscut creşteri considerabile atât în 2009, cât şi în 2010. Creşterea a fost realizată prin extinderea reţelei de laboratoare, prin creşterea capacităţii şi calităţii tehnice a aparatelor, prin creşterea numărului de analize şi consultaţii medicale".

Furnizorul de servicii medicale a investit anul trecut trei milioane de euro pentru deschiderea a patru laboratoare de analize şi un milion de euro a fost alocat pentru înlocuirea şi modernizarea aparaturii medicale.

Romgermed vrea să investească în acest an alte patru milioane de euro în deschiderea a cinci laboratoare şi a unor centre de imagistică şi de dializă. Suma necesară investiţiilor va fi obţinută prin contractarea unui credit sau prin vânzarea unui pachet minoritar de acţiuni.

Grupul Romgermed este controlat în proporţie de 95% de Dorian Sam Schwartz, iar restul de 5% este deţinut de Filip Florin Schwartz.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Acest Cocos si Romgermed sunt niste excroci. DNA se face ca nu vede, pt. ca e Udrea. Cum e posibil sa faci asemenea excrocherii? Ce tara e asta? E tara lui Udrea? A banditului Cocos? A lui Schwartz?

    Normal! Pe spatele asistentelor medicale neplatite cu lunile!!!Asa cresc profiturile Romgermed!Daca suni la ei, te plimba centralista de ametesti, la nici un birou nu raspunde nimeni de parca ar fi firma fara sefi, contabili,etc.Directorii Romgermed stiu doar sa se ascunda cand au de platit servicii medicale facute firmei ai carei angajati sunt!!!RUSINE ROMGERMED!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb