Grupul Rompetrol a depus la CNVM raportul de evaluare pentru oferta RRC

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 10 decembrie 2009

The Rompetrol Group, acţionarul majoritar al Rompetrol Rafinare (RRC),a depus, ieri, la Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare raportul de evaluare necesar iniţierii ofertei publice de preluare, respectând astfel termenul dat de arbitrul pieţei, au declarat, pentru NewsIn, reprezentanţii Rompetrol.

Grupul Rompetrol s-a încadrat astfel în noul termen, de 9 decembrie, acordat de CNVM pentru depunerea documentelor, în contextul în care, la începutul lunii, arbitrul pieţei a amendat compania cu o sumă echivalentă cu 5% din capitalul social, pentru că nu a depus la timp documentele aferente ofertei publice de preluare în cazul RRC.

The Rompetrol Group depusese la termenul de luni documentele şi evaluarea în cazul ofertei de preluare la Rompetrol Well Services (PTR), dar în cazul Rompetrol Rafinare (RRC) ceruse o nouă amânare, însă cererea a fost respinsă de CNVM, iar compania amendată.

Potrivit unui oficial al Comisiei, arbitrul pieţei va lua săptămâna viitoare o decizie în legătură cu aprobarea documentelor depuse pentru începerea ofertelor la cele două companii din Grupul Rompetrol. La începutul lunii, CNVM a hotărât să nu deschidă încă plicul cu documentele pentru Rompetrol Well Services, depuse mai devreme, pentru a aştepta şi depunerea celor pentru RRC.

La sfârşitul lunii trecute, Grupul Rompetrol depusese o plângere la CNVM, cerând aprobarea documentelor de ofertă la Rompetrol Rafinare (RRC) şi Rompetrol Well-Services (PTR), aşa cum au fost predate iniţial, sau oferirea unui nou termen pentru depunerea noilor evaluări. CNVM a respins, însă, cererea The Rompetrol Group.

Anterior, CNVM sancţionase cu avertisment Grupul Rompetrol pentru că nu a depus la timp rapoartele de evaluare în cazul ofertelor de preluare la Rompetrol Rafinare şi Rompetrol Well Services, după ce Comisia respinsese o altă cerere de amânare, înaintată de Rompetrol.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb