Guvernul a numit un nou prefect de Bucureşti

J.P.
Politică / 10 martie 2021

Guvernul a numit un nou prefect de Bucureşti

Guvernul a aprobat în şedinţa de astăzi numirea unui nou prefect de Bucureşti, această funcţie revenind alianţei USR-PLUS. Propunerea alianţei a fost Alin Stoica, care îl înlocuieşte pe Traian Berbeceanu. Alin Stoica este avocat şi preşedintele filialei PLUS Sector 6, relatează Hotnews.

Pentru o perioadă de doi ani (2016 - 2018), Alin Stoica a reprezentat societatea civilă în una dintre comisiile Consiliului Economic şi Social - Comisia pentru relaţii de muncă, politică salarială, incluziune socială şi sănătate. Atribuţiile acestei comisii sunt de revizuire şi avizare a tuturor proiectelor de legislaţie în domeniu.

Această propunere a stârnit nemulţumirea lui Adrian Muraru, secretar general adjunct PNL Bucureşti. Muraru a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj al lui Stoica prin care îl ataca pe Nicuşor Dan şi spunea despre acesta că susţinerea arătată PNL îl va scoate din viaţa politică după cei 4 ani de mandat la primărie.

"Prefectul Berbeceanu a fost demis si a venit cineva care are zero experienta in administratie, a lucrat HR la o banca. Ok. Nicio paguba. Sa fie atent ce semnează ca la puscarie se intra nu doar daca esti corupt ci si pentru ca habar nu ai administratie si semnezi aiurea lucruri ilegale. Ce vreau sa remarc e ca domnul il iubeşte pe primarul Dreptei Unite ca sarea in ochi si el isi doreste ca Nicusor Dan nu doar sa nu mai fie ales ci si sa dispară din politica. In esenţa nici asta nu e o problema, nu strica niţel check and balances la Bucuresti. Asta e viata. Toti vor o slujba la stat. Pe la Apele Romane, pe la Prefectura, fiecare pe unde primeşte repartizare", a afirmat Muraru.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. alt militian.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb