"Helco" a investit 6,5 milioane de euro într-un nou spaţiu pentru producţie la Craiova

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 9 aprilie 2008

"Helco" a investit 6,5 milioane de euro într-un nou spaţiu pentru producţie la Craiova

Producătorul de utilaje pentru industria alimentară Helco Craiova a achiziţionat un spaţiu de producţie şi logistică de 12.000 de mp pe platforma industrială de sud a oraşului, lângă uzina Ford, valoarea tranzacţiei încheiate cu grupul Samar din Italia fiind de 6,5 milione euro, a anunţat compania.

Investiţia vine ca urmare a dezvoltării grupului Helco, atât pe plan naţional, dar mai ales internaţional, a nevoii de a extinde suprafaţa de producţie şi depozitare, precum şi de eficientizare logistică.

"Am făcut această investiţie pentru a continua dezvoltarea grupului atât în ceea ce priveşte capacitatea de producţie cât şi pe cea comercială. Referitor la aria de producţie şi cercetare, această achiziţie ne oferă posibilitatea implementării proiectului "Crearea unui centru naţional de cercetare pentru utilaje în industria alimentară". Din punct de vedere comercial preconizăm o triplare a capacităţii de vânzare a liniilor de industrie alimentară datorită scăderii costurilor de producţie, precum şi mărirea showroomului", a declarat managerul general al Helco Group, Radu Hurezeanu.

Hala, construită cu 2 ani în urmă, are dotări ultra-moderne precum: încalzire cu tuburi radiante, aer condiţionat, aer comprimat, sistem antiincendiu, sistem de supraveghere video.

Reprezentantul companiei estimează că imediat după începerea activităţii la capacitate maximă se pot produce în acest spaţiu un număr de 4.000 de cuptoare pe an, care se adresează în principal domeniului de panificaţie şi patiserie precum şi horeca. "Alături de producţia de cuptoare în cadrul grupului Helco se va dezvolta şi o latură specializată în prelucrarea metalică, materiile prime ce urmează să fie folosite provenind de la cei mai importanţi furnizori din România", a mai spus Hurezeanu.

Helco face parte dintr-un grup de firme cu preocupări în domenii diferite de activitate, printre care consultanţă, service, producţie utilaje de panificaţie, depozit de materiale, import utilaje panificaţie. Societatea Helco produce utilaje complete şi linii de fabricaţie cu livrarea ""la cheie"" pentru sectoarele de panificaţie, patiserie, pizzerie, gastronomie şi cofetărie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb