Henkel România trece la cel mai performant sistem de comunicatii VoIP din lume

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 6 noiembrie 2007

NetCom anunta implementarea pentru Henkel Romania a unui sistem de telecomunicatii bazat pe ultimele tehnologii Alcatel si Cisco

Netcom a încheiat instalarea unui sistem de comunicatii integrate VoIP pentru Henkel Romania care va conecta sediul central cu fabricile si sucursalele din tara ale companiei.

Solutia implementata se bazeaza pe Alcatel OmniPcx Enterprise ca servere de comunicatii si o retea VPN Cisco, acestea asigurând management, cost control eficient si centralizat pentru cei peste 300 de utilizatori deserviti de sistem, scalabilitate si posibilitate de integrare cu orice aplicatie software.

" Am optat pentru implementarea sistemului Alcatel OmnicPCX Enterprise, Release 7.0, cel mai nou server de telecomunicatii, deoarece este cea mai fiabila platforma pentru tipul de aplicatii a clientului nostru, inclusiv pentru comunicatii în mediul industrial. Durata implementarii a fost de numai 40 de zile iar valoarea proiectului de 90.000 de euro." a declarat Adrian Popescu, Sales Manager NetCom.

" Beneficiile obtinute prin achizitia unui astfel de sistem se vor concretiza în reducerea costurilor, acestea devenind "zero" pentru apelurile de voce din interiorul companiei. Analiza financiara a costurilor privind serviciile de voce indica recuperarea investitiei într-o perioada de timp de aproximativ 24 luni" a declarat Alin Tuca, IT Manager Henkel Romania.

Despre Henkel

Infiintata în 1994 ca filiala a companiei Henkel Austria (devenita în 1998 Henkel Central Eastern Europe), Henkel Romania are în prezent cca. 600 angajati, iar portofoliul sau cuprinde peste 30 marci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenti, adezivi comerciali si profesionali pâna la tehnologii.

Despre NetCom

NetCom, unul din liderii pietei românesti în furnizarea de solutii bazate pe tehnologii VoIP, cu o experienta de peste 5 ani în domeniu, este partener autorizat Alcatel, Cisco, Nortel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb