Hotelul The Marmorosch Bucharest lansează un nou concept festiv pe piaţa locală a turismului

V.G.
Companii / 19 decembrie 2022

Hotelul The Marmorosch Bucharest lansează un nou concept festiv pe piaţa locală a turismului

The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection lansează un concept festiv unic, în conformitate cu strategia grupului de a deveni un lider al industriei ospitalităţii din România, informează un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, investiţia îşi propune să ofere o experienţă urbană, nouă, poziţionând Bucureştiul ca un oraş european modern, care poate oferi o experienţă turistică superioară.

"Profităm de toate oportunităţile de a introduce soluţii creative unice şi de a aduce magia Crăciunului în viaţa tuturor oaspeţilor, vizitatorilor şi cetăţenilor. În aceste vremuri imprevizibile, am decis să creăm un concept festiv care să insufle spiritul Crăciunului în noi toţi. Avem încredere că această experienţă unică, senzorială, va ajuta la poziţionarea Bucureştiului pe harta celor mai bune destinaţii de călătorie din întreaga lume. Este promisiunea şi angajamentul nostru, încă de la inaugurarea de anul trecut, de a aduce Bucureştiul şi România mai aproape de preferinţele turiştilor şi de a transforma sectorul local al ospitalităţii într-unul premium. Vom continua în această direcţie prin noi inovaţii", a spus Ausra Lucinskaite, Director General, The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

Pentru realizarea conceptului festiv din acest an, hotelul a colaborat cu renumitul designer lituanian de flower-couture Mantas Petru¹kevièius.

Intrarea hotelului a fost decorată cu o tematică de poveste, cu reni albi care străbat pădurea şi apar între luminile de Crăciun a zeci de candelabre inspirate de stilul Belle Epoque. Candelabrele de epocă simbolizează poveştile şi minunile ascunse de clădirea istorică Marmorosch.

Conceptul creativ poartă vizitatorul spre holul central al hotelului, unde piesa principală a sezonului festiv, impozantul brad de Crăciun înalt de şapte metri, întruchipează spiritul sezonului sărbătorilor de iarnă. Acesta reprezintă putere şi rezistenţă, aşa cum a simbolizat odată şi fosta bancă Marmorosch Blank, arată sursa citată.

Pentru acest sezon festiv şi pentru Crăciun, The Marmorosch Bucharest prezintă o propunere gastronomică semnată de o echipă de bucătari cu experienţă internaţională. Aceştia au reunit toate elementele unei sesiuni culinare exclusiviste, începând de la ceremonia ceaiului de după-amiază, imersiunea gourmet în propunerea de meniu special pentru Crăciun, şi până la brunch-urile elaborate pentru ziua de Crăciun şi cea de ajun de Anul Nou.

Pentru evenimentul de Anul Nou, oaspeţii hotelului vor experimenta stilul şi prestigiul unei seri la Hollywood. Gala de Anul Nou: O Noapte la Hollywood, promite o aventură de Oscar, cu o selecţie rafinată de preparate, ritmuri atemporale de jazz şi spectacole memorabile de cabaret, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb