HP România a inaugurat un nou sediu pentru HP Solution Center

VLAD PÎRVU
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 septembrie 2013

HP România a inaugurat un nou sediu pentru HP Solution Center

Compania HP România a anunţat deschiderea centrului de testare a soluţiilor şi echipamentelor din categoriile printing, PC-uri, servere, stocare de date si reţelistică, noul sediu fiind o iniţiativă comună a celor doua divizii ale companiei: Printing and Personal Systems Group şi Enterprise Group. Astfel, noua locaţie a HP Solutions Center se regăseşte pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, în zona de nord a Bucureştiului, pe platforma Pipera, pe o suprafata de peste 300 mp. Potrivit companiei, HP îşi măreşte astfel spaţiul alocat testării şi consultanţei oferite asupra produselor şi soluţiilor comercializate în România, noul centru înlocuind sediul HP Interactive Center deschis în urmă cu 11 ani în centrul Capitalei.

Tiberiu Dobre, Country Manager PPS al HP România, a declarat: "Odată cu inaugurarea acestui spaţiu, reunim într-un singur loc soluţiile software şi hardware dezvoltate pentru mediul de enterprise şi SMB. Practic, în noul centru clienţii şi partenerii noştri de business pot beneficia de consultanţă specializată în domeniul soluţiilor integrate IT sau îşi pot testa propriile aplicaţii într-un mediu real".

Spaţiul adăposteşte o mare parte din portofoliul de echipamente business HP, cum ar fi staţiile grafice din seria Z sau gamele de PC-uri ProBook şi Elite. De asemenea, pot fi testate soluţii de ultimă generaţie bazate pe Thin Clients de la cele mai simple până la cele de multimonitor pentru procesare de imagini.

Divizia Enterprise Group a pregătit în cadrul centrului atât hardware, cât şi software. Acestea sunt constituite din servere lamelare de tip Blade, soluţii de stocare de date virtualizate, de back-up şi cele mai noi în materie de comunicaţii de tip networking. Un alt echipament recent lansat care poate fi testat în HP Solutions Center este HP Moonshot - Software Defined Server, ce cuprinde soluţii specializate pentru administrarea informaţiilor de tip web-based, din cloud sau a volumelor mari de date.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb