HUAWEI AppGallery oferă aplicaţii în condiţii de siguranţă

A.P.
Companii / 12 martie 2021

HUAWEI AppGallery oferă aplicaţii în condiţii de siguranţă

Din momentul lansării la nivel global, în aprilie 2018, numărul de utilizatori activi lunar ai Huawe AppGallery a ajuns la 530 de milioane, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Dezvoltatorii, dornici să îşi prezinte aplicaţiile acestei comunităţi în continuă dezvoltare, au venit în număr mare către AppGallery, crescând numărul de înregistrări cu până la 2,3 milioane şi aducând o serie de peste 120.000 de aplicaţii integrate în special cu HMS Core.

Magazinul virtual deţine ceea ce compania descrie ca fiind un "sistem de securitate şi protecţie complet". Acesta îmbină verificarea numelui real al dezvoltatorului, un proces de revizuire în patru etape, protecţie la descărcare şi instalare şi un mecanism de protecţie pentru operarea sigură a aplicaţiilor.

În momentul în care dezvoltatorii îşi integrează aplicaţiile în AppGallery - etapa listării - platforma solicită numele real al dezvoltatorului pentru verificarea informaţiilor de identitate şi a datelor de înregistrare. Astfel, dacă o aplicaţie nu funcţionează corect, dezvoltatorul poate fi identificat rapid.

Aplicaţia trece apoi printr-un proces de protecţie în patru etape, care include, în primă fază, detectarea comportamentului rău intenţionat, scanarea vulnerabilităţii de securitate şi verificarea încălcării confidenţialităţii. Pe parcursul ultimei verificări manuale, echipa dedicată testării securităţii AppGallery evaluează aplicaţia pe dispozitive reale, în scenarii din lumea reală. Aceste teste acoperă toate dispozitivele Huawei şi versiunile sistemului de operare, pentru a se asigura că aplicaţiile sunt compatibile.

În momentul în care un utilizator descarcă aplicaţia pe dispozitivul său, se activează o altă etapă a securităţii. În primul rând, canalele criptate sunt utilizate pentru a transmite date către şi din aplicaţie şi dispozitiv, iar verificările de integritate şi semnătură sunt efectuate pentru a preveni modificarea procesului de instalare şi pentru a asigura legitimitatea aplicaţiei, potrivit comunicatului.

În plus, Huawei efectuează în aplicaţiile listate în AppGallery şi o scanare pentru detectarea ameninţărilor bazată pe AI, pentru a proteja dispozitivele utilizatorilor împotriva malware-ului. Această scanare se realizează în timp real şi nu doar în cazul unor ameninţări cunoscute, ci şi pe noi variante de viruşi existenţi.

Securitatea nu se opreşte după descărcarea aplicaţiei. AppGallery este acum disponibil în 170 de ţări şi reprezintă platforma de aplicaţii pentru utilizatorii de telefoane HMS, astfel că Huawei se asigură că toate aplicaţiile listate pe platformă sunt rulate izolat, ceea ce înseamnă că nu pot fi accesate de alte aplicaţii, ceea ce păstrează datele utilizatorilor în siguranţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb