Idea Bank introduce tranzacţiile în zloţi polonezi

Ioana Dogaru
Bănci-Asigurări / 25 noiembrie 2015

Idea Bank S.A. oferă, începând cu dată de 25 noiembrie 2015, posibilitatea de a deschide cont curent şi de a efectua transferuri şi schimburi valutare direct în moneda naţională a Poloniei: zlotul (PLN), informează un comunicat de presă al băncii.

Produsul se adresează persoanelor fizice şi juridice care doresc să facă tranzacţii din şi către Polonia şi este menit să sprijine dezvoltarea schimbului comercial între România şi Polonia.

Idea Bank S.A. România oferă şi schimb valutar în numerar în PLN, disponibil la ghişeele sucursalelor, precizează sursa citată.

Contul curent în zloţi oferă toate opţiunile şi facilităţile necesare unui cont curent într-o valută străină: plăti şi încasări naţionale şi internaţionale, cât şi depuneri şi retrageri de numerar.

Plăţile realizate în parteneriat cu compania din grup, Idea Bank Polonia aduc un plus de rapiditate noului produs lansat de către Idea Bank S.A în România, banii parcurgând cel mai scurt traseu posibil până în contul beneficiarului, se arată în comunicatul de presă.

Andrei Pîslaru, Director Trezorerie, precizează: "Noul produs vine în întâmpinarea clientului prin faptul că se elimina costurile şi comisioanele de schimb valutar pe care le presupune trecerea printr-o altă valută: astfel se pot converti sumele din leu direct în zlot, evitându-se costurile suplimentare asociate trecerii prin euro. Contul în zloţi conferă rapiditate transferurilor din şi către Polonia şi minimizează formalităţile legate de plăţile valutare, beneficiarul plăţii putându-şi încasa/plăţii banii rapid în zloţi. Introducerea contului curent în zloţi (PLN) şi noul serviciu de schimb valutar la ghişeu survin în urmă unei analize atente a potenţialului de dezvoltare a business-urilor iniţiate de către comunitatea polonă în România".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb