IGAŞ ANUNŢĂ REORGANIZAREA DGIPI: "Nu este suficient de eficient în momentul de faţă"

A.G.
Ziarul BURSA #Politică / 17 februarie 2011

Traian Igaş

Traian Igaş

Canacheu: În semestrul al doilea se întrevede o reducere de 4.000-5.000 de posturi din cadrul MAI

Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) va fi reorganizată, deoarece nu este "suficient de eficientă", a declarat, ieri, după audierile de la Comisia de apărare a Camerei Deputaţilor, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş. Ministrul Traian Igaş a declarat, potrivit Agerpres: "Categoric că mă gândesc la o reorganizare a acestui serviciu (n.r. - DGIPI). Nu este suficient de eficient în momentul de faţă şi de aici va începe toată munca".

Igaş a subliniat că, aşa cum şi-a propus, MAI şi structurile din subordinea sa vor fi reorganizate pentru a fi "reaşezate pe alte principii şi pe alte coordonate în comparaţie cu ce a fost până acum".

La rândul său, preşedintele Comisiei de apărare, Costică Canacheu, a arătat că, în prezent, Ministerul de Interne lucrează la reorganizarea ins-tituţiei şi că în semestrul al doilea al anului 2011 se întrevede reducerea a 4.000-5.000 de posturi. Potrivit aces-tuia, ministrul a prezentat comisiei reorganizarea Poliţiei şi Jandarmeriei în mediul rural.

Costina Canacheu a declarat: "Ni s-a spus că vor fi concentrate forţele de poliţie şi jandarmerie în centre care să nu mai ţină de fiecare localitate, în funcţie de statisticile legate de infracţionalitate, în funcţie de numărul populaţiei din zona respectivă se vor organiza centre întărite în sensul de sedii. Vor activa împreună poliţişti din mai multe localităţi, asigurându-se astfel personal pentru prezenţa continuă în teren, pentru patrulare şi asigurându-se resurse pentru această patrulare în teren".

Parlamentarul a arătat că la şedinţa comisiei s-a stabilit ca în fiecare săptămână acest for legislativ să aibă întâlniri cu reprezentanţi ai Ministerului de Interne.

Deputatul a adăugat că săptămâ-nal comisia va primi rapoarte legate de desfăşurarea activităţii şi a reorganizării ministerului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb