IKEA România anunţă suplimentarea subvenţiei guvernamentale pentru angajaţii săi aflaţi în şomaj tehnic

A.M.
Companii / 14 aprilie 2020

IKEA România anunţă suplimentarea subvenţiei guvernamentale pentru angajaţii săi aflaţi în şomaj tehnic

IKEA România a anunţat, astăzi, că va suplimenta subvenţia guvernamentală pentru angajaţii săi aflaţi în şomaj tehnic, astfel cei afectaţi de închiderea temporară a magazinelor Băneasa şi Pallady vor primi 90% din venitul lunar, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

De asemenea, compania suedeză s-a angajat să ofere acest sprijin financiar suplimentar pentru întreaga perioadă în care măsurile guvernamentale sunt în vigoare.

"Pentru angajaţii care continuă să se asigure că soluţiile IKEA de mobilier pentru acasă rămân disponibile clienţilor din toată ţară prin intermediul serviciului de e-commerce şi livrare la domiciliu compania garantează salariul în procent de 100%, ca în perioadele obişnuite. IKEA se asigură că aceşti angajaţi lucrează într-un mediu organizat în conformitate cu măsurile stricte de siguranţă, cu echipamente de protecţie adecvate şi respectând recomandările de distanţare socială.", arată comunicatul.

Violeta Neniţă, Market Manager al IKEA România, a declarat: "De la începutul pandemiei generate de COVID-19,la IKEA România am făcut tot posibilul pentru a răspunde nevoilor cât mai multoroameni. Sunt mândră şi recunoscătoaretuturor colegilor noştri care pun în practică valorile IKEA de unitate şi grijă pentru oameni. Deşi afacerea noastră a fost puternic afectată de situaţia actuală, vrem să facem tot posibilul pentru a proteja bunăstarea colegilor noştri, păstrând continuitatea activităţii în această perioadă atât de ieşită din comun".

Potrivit sursei citate, compania suedeză şi-a intensificat eforturile de suport în starea de urgenţă prin donaţii în produse de peste 800.000 de lei făcute deja în toată ţara. Pentru a ajuta la protejarea sănătăţii persoanelor afectate direct de pandemie, IKEA a contribuit la amenajarea unui nou centru de spitalizare pentru 350 de pacienţi COVID-19 cu simptome medii din Bucureşti.

În colaborare cu Auchan Retail România şi Leroy Merlin România care au dezvoltat proiectul împreună cu Ministerul Sănătăţii, unitatea de 7.500 mp va fi dotată cu 350 de paturi IKEA, saltele şi perne, precum şi soluţii pentru bucătării, textile şi alte produse pentru a ajuta atât pacienţii cât şi personalul medical.

În plus, primul grup de 18 angajaţi IKEA s-a alăturat deja Zentiva România pentru a ajuta la producţia de medicamente şi alte provizii esenţialepentru combaterea pandemiei în curs. IKEA a ajutat, de asemenea, laamenajareaspitalelor din Constanţa, Braşov, Cluj şi Buzău care tratează pacienţii cu COVID-10 şi a făcut donaţii de alimente pentru comunităţile vulnerabile din Urziceni şi Bucureşti.

IKEA România va continua să urmărească situaţia şi să fie alături de cei aflaţi în nevoie, inclusiv angajaţii, comunităţile, clienţii şi partenerii săi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb