Impact Developer & Contractor intră pe piaţă imobiliară din Iaşi

A.P.
Comunicate de presă #Construcţii / 9 octombrie 2020

Impact Developer & Contractor intră pe piaţă imobiliară din Iaşi

Impact Developer & Contractor, dezvoltator imobiliar din România listat la Bursă de Valori Bucureşti, îşi face intrarea pe piaţă imobiliară din Iaşi prin achiziţia unui teren de 19.068 metri pătraţi, conform unui comunicat de presă transmis redacţiei.

Tranzacţia marchează un pas important în strategia de implementare a standardelor de locuire Greenfield şi LUXURIA în oraşe mari din ţară.

Terenul achiziţionat se află în Copou,din Iaşi şi este bine conectată la principalele puncte de interes ale oraşului Iaşi. Pe suprafaţă terenului, dezvoltatorul va replica modelul ansamblului rezidenţial Greenfield, din Bucureşti. Astfel, proiectul va fi unul sustenabil, încadrat în categoria clădirilor verzi, cu certificare BREEAM şi va include blocuri cu regim redus de înălţime, spaţii verzi ample, servicii ce permit locuire la standarde moderne.

Asemenea proiectului Greenfield din Bucureşti, ansamblul pe care Impact îl va dezvoltă în zona Copou din Iaşi va găzdui o nouă comunitate rezidenţială cu experienţă de locuire unică, în armonie cu natură, completată de apropierea de obiective turistice şi zone de relaxare precum Grădina Botanică şi Parcul Copou.

Tranzacţia vine după ce, anul acesta, dezvoltatorul a început lucrările la cartierul Boreal Plus din Constanţa, ca parte a strategiei de extindere în oraşele mari din ţară.

Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor a declarat: "O parte importantă a strategiei grupului Impact Developer & Contractor constă în extinderea şi promovarea standardelor de locuire Greenfield şi Luxuria Residence, atât în Bucureşti, cât şi în oraşele mari din ţară. Suntem încântaţi să intrăm pe piaţă imobiliară rezidenţială din Iaşi prin achiziţia unui teren în una dintre cele mai bune zone ale oraşului, unde vom implementa unul dintre proiectele noastre de succes! Această achiziţie este un prim pas de extindere în Iaşi, urmând că în următorii ani să extindem şi să consolidăm prezenţa în Iaşi.".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb