ÎN 2007, Belkin a primit 3 premii "Best of Show" de la iLounge

Comunicat Belkin
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 februarie 2007

Belkin a primit premiul "Best of Show" de la iLounge pentru produsele Clear Acrylic şi Brushed-Metal Case pentru iPod-ul nano şi două premii pentru inovaţie "Best of Show" pentru TuneStudio şi Bluetooth Dock Adapter pentru iPod. iLounge a făcut anunţul la Macworld Conference & Expo de la San Francisco, in ianuarie 2007.

Editorii iLounge au cumulat scorurile de la International Consumer Electronics Show (CES) şi Macworld Expo despre accesoriile pentru iPod, care nu numai că au crescut experienţa utilizatorilor de iPod-uri video şi nano, dar au fost destinate publicului larg. Câştigătorii desemnaţi au reprezentat o gamă largă de producători, de la sistemele de stocare şi suporturi, la software.

Anul acesta, editorii iLounge au recompensat produsele novatoare şi remarcabile din punct de vedere estetic cu "Innovation Awards".

Bluetooth Dock Adapter pentru iPod (F8Z932)

Prin conectarea Dock Adapter la sistemul stereo şi a adaptorului la iPod, Bluetooth Dock Adapter transformă aparatul în cea mai modernă telecomandă ...iPod wireless, astfel încat se pot asculta melodiile prin intermediul docului.

"Suntem foarte impresionaţi de linia de produse de la Belkin care combină ideile pentru accesorii practice, dar şi novatoare cu un design extraordinar. Cu foarte puţine execepţii, Belkin investeşte mai mult în produsele iPod de nişă decât majoritatea companiilor în produsele lor de top", a declarat Jeremy Horwitz, redactor-şef iLounge.

Belkin Flip DVI-D permite folosirea în comun a tastaturii, a mouse-ului, a microfoanelor şi a monitorului DVI de către două calculatoare, astfel încât desktopul nu mai este legat direct de alte periferice şi cabluri. Un buton simplu, elegant, care stă pe birou, permite trecerea de la un calculator la altul.

Flip DVI-D 2-Port KVM Switch (F1DG102D)

- Face trecerea uşoară de la un calculator la altul printr-o apăsare a butonului care oferă control de la distanţă;

- Suportă modurile video single link (1920x1200) şi dual link (2560x1600);

- Oferă suport complet pentru toate Mac-urile bazate pe USB şi tastaturile pentru PC-uri, incluzând funcţiile speciale;

- suportă desktopul Mac şi notebookurile;

- Permite ascultarea fişierelor de muzică pe un calcultor în timp ce se lucrează pe celălalt;

- Are un LED în două culori care indică ce calculator este folosit;

Belkin TuneDeck pentru iPod-ul nano a fost numit unul dintre "Best Car Accessories" în cadrul celei de-a doua ediţii anuale a premiilor "Plays of the Year" de la PlaylistMag.com.

PlaylistMag.com, ultimul ghid online pentru iPod-uri, a ales 23 de produse pentru calitatea, inovaţia, utilitatea, designul şi valoarea lor extraordinare. Toate produsele desemnate sunt disponibile. Câştigătorii au fost anunţaţi înainte de sărbătorile de iarnă pentru a creşte vânzarea acestora ca şi cadouri. PlaylistMag.com face parte din familia de site-uri a Macworld.com.

Este al doilea an consecutiv când PlaylistMag.com a premiat pentru excelenţa sa un accesoriu pentru iPod de la Belkin. În anul 2005, TuneStage pentru iPod de la Belkin a câştigat premiul "Plays of the Year" pentru "Best iPod/stereo connection".

"TuneDeck este un produs unic care demostrează că cei de la Belkin gandesc în perspectivă pentru a inova accesoriile pentru iPod", a declarat Dan Frakes, Sr. Reviews Editor PlaylistMag.com.

Dacă vreţi să citiţi articolul în întregime, vizitaţi www.macworld.com/2407.

TuneDeck pentru iPod nano (F8Z064)

- TuneDeck este o soluţie audio all-in-one, destinată utilizării în maşină, pentru montarea, furnizarea de energie şi pentru rularea iPod-ului nano.

- Poate fi instalat lângă casetofon pentru a rula muzică la o înaltă calitate prin sistemul stereo al maşinii.

- Suportul inclus se roteşte astfel încât ecranul iPod-ului nano să fie văzut cu uşurinţă.

Belkin introduce primul N1 Wireless ExpressCard pentru laptop. Dispozitivul oferă posibilitatea pentru ca laptopul să aibă acces la viitoarele tehnologii de înaltă viteză. Conectat la slotul ExpressCard al notebookului, acest card dublează lăţimea de bandă, astfel încât să poată fi rulate aplicaţii multimedia, cum ar fi HD video şi jocurile online. De asemenea, măreşte acoperirea wireless şi asigură o conexiune fiabilă la hotspoturile wireless.

ABI Research estimează că aproape 50% dintre laptopuri vor utiliza sloturile ExpressCard în 2007.

N1 Wireless ExpressCard (F5D8071)

- Este mai mic şi mai uşor decât cardurile standard CardBus;

- Are o viteză a interfeţei mai mare de până la 2.5 ori decât cardurile CardBus;

- Consumă mai puţină energie, fapt ce aduce cu sine o utilizare mai îndelungată a bateriei laptopului;

- Caracteristica hot-swappable permite schimbul uşor între diferite tipuri de ExpressCards (FireWire, USB 2.0, etc.)

Despre N1 Wireless

Bazat pe draftul 802.11n, N1 Wireless foloseşte tehnologia Intelligent MIMO (Multiple Input Multiple Output) pentru a creşte viteza, acoperirea şi fiabilitatea sistemelor wireless. N1 Wireless oferă o viteză de conectare de până la 300Mbps în 40MHz Channel Mode. Asigurând o gamă mai largă şi o viteză mai mare, N1 Wireless le oferă clienţilor o modalitate rapidă şi eficientă de a trimite fişiere video, muzică, fotografii şi fişiere de date între calculatoarele conectate la o reţea de acasă.

Produsele N1 de la Belkin: N1 Wireless Router (F5D8231-4), N1 Wireless Notebook Card (F5D8011), N1 Wireless Desktop Card (F5D8001), şi N1 Wireless ExpressCard (F5D8071) corespund specificării IEEE 802.11n draft. Chiar dacă Belkin încorporează toate elementele specificării IEEE 802.11n şi creează software-ul astfel încât să poată fi îmbunătăţit când standardul este finalizat, Belkin nu poate garanta îmbunătăţirea.

Pe lângă ExpressCard-ul, Linia Belkin N1 Wireless include: Router (F5D8231-4), Notebook Card (F5D8011), Desktop Card (F5D8001) şi USB Adapter (F5D8051).

TuneStudio de la Belkin pentru iPod-urile video (din a V-a generaţie) este primul dispozitiv de mixare audio cu patru canale care permite înregistrarea direct pe iPod la înalte standarde digitale. Acest accesoriu permite conectarea de până la patru instrumente diferite sau surse audio şi înregistrează conţinutul audio pe iPod pentru ascultare imediată.

TuneStudio este compact, portabil şi suficient de rezistent pentru a funcţiona într-o sală de repetiţii sau într-un garaj. Formaţiile pot ataşa cu uşurinţă instrumente şi microfoane la TuneStudio şi pot înregistra sesiunile de repetiţii direct pe iPod. Utilizatorii pot folosi acest dispozitiv pentru a înregistra spectacolele din studio sau din altă parte.

TuneStudio poate fi folosit şi ca un card USB de sunet extern, permiţând adăugarea de fişiere audio de la un calculator, ca şi de la oricare dintre conectorii TuneStudio.

TuneStudio pentru iPod-urile video (F8Z109)

- Înregistrează direct pe iPod în 16-bit, cu o calitate de 44kHz;

- Transeferul fişierelor audio prin intermediul unei interfaţe USB încorporate la/de la un PC sau de la un calculator Mac;

- Fiecare canal este echipat cu 3 benzi de egalizare, sunet şi controale de nivel;

- Intrările Phantom-power-enabled XLR furnizează până la 60 dB putere a microfoanelor;

- Compresorul stereo de înaltă calitate cu putere mărită îmbunătăţeşte sunetul şi păstrează nivelurile audio în limitele necesare pentru înregistrare ale iPod-ului;

- Dispune de control one-knob;

- LED-urile indică cel mai bun nivel audio, calitatea energiei, indicarea punctului maxim, activitatea de compresare şi statusul înregistrării.

TuneStudio de la Belkin este compatibil cu iPod -ul video.

Cu sediul central în Irvine, California, iLounge.com de la Media LLC este principala resursă din lume de informaţii despre iPod şi iTunes, care nu este afiliată sau deţinută de compania Apple Computer sau de alt vendor de accesorii şi soluţii pentru iPod.

Belkin Corporation este lider global în soluţii de conectivitate, oferind o paletă extrem de vastă de inovaţii pentru computer, electronice şi consumatorii de comunicaţii mobile. Despre produsele companiei puteţi afla amănunte vizitând www.belkin.com

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb