ÎN 2015, Wetterbest, creştere cu 30% a cifrei de afaceri faţă de anul 2014

Adina Lateş
Companii / 27 ianuarie 2016

În anul 2015, compania Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, prezentă pe piaţă prin brandul Wetterbest, a obţinut o cifră de afaceri de 107 milioane lei, în creştere cu 30% faţă de anul 2014, potrivit unui comunicat al companiei.

Grupul Wetterbest a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de cca. 130 milioane lei, cu 35% mai mare faţă de anul anterior, şi un profit de 6,5 milioane lei. Din grup fac parte trei companii: Depaco (producător de ţiglă metalică, tablă cutată şi sisteme de drenaj), Polnebo (importator de şuruburi autoforante, membrane şi ferestre de mansardă) şi Cortina (producător de ţiglă metalică Wetterbest şi distribuitor, deserveşte zona de sud-vest).

"Creşterile obţinute sunt semnificative şi chiar ne-au depăşit aşteptările. Dar şi mai mulţumiţi suntem de faptul că am reuşit să ne consolidăm afacerea şi să asigurăm o bază sănătoasă de dezvoltare pe termen mediu şi lung. Ne-am concentrat pe creşterea producţiei şi a productivităţii, îmbunătăţirea organizării şi a nivelului de pregătire profesională a echipei. Realizări importante au fost finalizarea unor proiecte consistente de investiţii şi lansarea pe piaţă a trei produse noi (Wetterbest Click, Wetterbest Gladiator şi W60)", a declarat ing. Dragoş Irimescu, Director General Depaco.

Pentru anul acesta, reprezentanţii companiei au în vedere o creştere mai moderată, de până în 20%, dar cu eficienţă mai mare. Printre planurile companiei se află lansarea a 5 produse noi.

"Anul trecut, am avut plăcuta surpriză să constatăm sporirea cererii de ţiglă metalică de calitate superioară. Anul acesta, răspundem prin diversificarea ofertei de produse premium. Ţiglele metalice Wetterbest se diferenţiază în piaţă prin originalitate, calitate şi durabilitate", a completat Dragoş Irimescu.

Depaco deţine două fabrici, una la Băicoi (jud. Prahova) şi una la Podari (jud. Dolj). Compania deţine cea mai mare capacitate de producţie de ţiglă metalică şi accesorii pentru acoperişuri din România, respectiv 33 de linii automate şi cinci hale de producţie, precum şi cea mai modernă linie de fabricaţie de accesorii pentru drenaj din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb