ÎN 2017, 17,5% din totalul utilizatorilor de Internet Banking folosesc aplicaţia de Mobile Banking a Garanti Bank

A.I.
Bănci-Asigurări / 19 iunie 2017

Ioana Cristina Savu

Ioana Cristina Savu

Garanti Bank a înregistrat o creştere puternică la nivelul clienţilor care folosesc aplicaţia de Mobile Banking, Mobile ME, ajungând la 17,5% din totalul utilizatorilor de Internet Banking ai băncii în primele cinci luni ale anului, potrivit unui comunicat de presă al băncii.

În această perioadă, valoarea medie a tranzacţiilor efectuate de clienţi prin intermediul aplicaţiei a fost de 2.000 de lei. Aproape 70% din tranzacţii au fost efectuate prin intermediul dispozitivelor cu sistem de operare Android, în timp ce valoarea celor realizate de utilizatorii de iOS a fost de două ori mai mare, precizează comunicatul.

În primele cinci luni ale anului, peste 55% din cele mai des efectuate tranzacţii prin intermediul Mobile ME au fost cele plăţile interbancare şi cele pentru achitarea datoriilor la Bonus Card.

Ioana Cristina Savu, Sales Channels Management Director al Garanti Bank România a afirmat: "Mobile ME este una dintre soluţiile noastre de top care răspunde cel mai bine nevoii curente a clienţilor de a-şi gestiona finanţele rapid. Prin intermediul aplicaţiei noastre oferim o platformă sigură, ce le permite acestora să efectueze tranzacţii cu doar câteva click-uri, oricând şi de oriunde. Mobile ME a avut un ritm foarte rapid de acceptare şi utilizare şi suntem foarte optimişti în ceea ce priveşte evoluţia viitoare".

Garanti Bank este deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, şi are peste 14 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acţionarul majoritar al TGB, deţinând o cotă de 49.85% din capitalul social.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb