ÎN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2020 Vestra Industry anunţă o cifră de afaceri de 70 milioane de lei

G.U.
Companii / 17 noiembrie 2020

Vestra Industry anunţă o cifră de afaceri de 70 milioane de lei

Primul cluster specializat în industria utilităţilor şi echipamentelor de automatizare, Vestra Industry, a încheiat al treilea trimestru al anului 2020 cu o cifră de afaceri de 70 milioane de Lei, înregistrând o creştere de 32% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform unui comunicat de presă. Portofoliul de clienţi a crescut şi el cu 15% faţă de 2019. Rezultatele se bazează atât pe parteneriatele solide cu furnizorii care aduc plus-valoare businessului, cât şi pe calitatea bunurilor şi serviciilor distribuite la nivelul pieţei.

Vlad Iftime, Managing Partner Vestra Industry, a declarat: "La fel ca majoritatea sectoarelor economice şi noi am fost afectaţi de pandemia generată de Covid-19. Fiind o companie de consultanţă trebuie să menţinem constant legătura cu clienţii şi să ne deplasăm pe teren, astfel că starea de urgenţă şi măsurile de distanţare socială reprezintă o provocare pentru noi. Cu toate acestea, am reuşit să ne adaptăm noilor condiţii şi să ne continuăm activitatea şi, la fel ca într-o mare familie, ne-am susţinut reciproc şi am luptat împreună pentru atingerea obiectivelor comune."

Potrivit comunicatului, numai în trimestrul trei, rezultatele financiare arată o cifră de afaceri de 33 milioane de Lei, înregistrând o creştere cu aproximativ 57% faţă de acelaşi trimestru din anul precedent. Factorii care au generat această majorare într-un mod alert au fost apetenţa constructorilor pentru finalizarea proiectelor de pe piaţa din România aflată încă în dezvoltare şi dependentă de măsurile economice şi financiare aplicate de Guvern, dar si vremea neobişnuit de frumoasă pentru această perioadă care a fost de mare ajutor în implementarea proiectelor.

Pe lângă gestionarea afacerii în contextul pandemic, cea mai mare provocare de business a clusterului este dezvoltarea unei noi divizii IT. "Pentru anul 2021 ne-am propus să creştem departamentul de IT care va realiza soluţii pentru oraşe inteligente (smart cities) şi de cyber security. Astfel, oferim posibilitatea oraşelor şi comunităţilor să devină competitive din punct de vedere economic, să îşi consolideze eforturile de durabilitate şi să deschidă uşa către noi servicii şi comunicaţii într-o societate mobilă în continuă creştere. Într-o lume din ce în ce mai dependentă de tehnologie, în care hub-urile urbane sunt interconectate, securitatea în mediul virtual devine şi ea un "must have"." ,a adăugat Vlad Iftime, Managing Partner Vestra Industry.

Activitatea companiei se axează pe două divizii: cea de automatizări cu o pondere de 30% şi cea de echipamente-utilităţi cu o pondere de 70% din cifra de afaceri. În prezent, compania desfăşoară proiecte care se axează pe partea de utilităţi publice şi de contorizare inteligentă prin comunicaţii de tip SMART contribuind în acelaşi timp la protejarea mediului înconjurător, impactat de schimbările climatice. Astfel, cu ajutorul partenerilor, lideri de piaţă la nivel mondial şi alături de cei 62 de angajaţi, Vestra Industry a reuşit să ofere clienţilor soluţii menite să controleze pierderile de apă sau consumul inutil de energie electrică, notează sursa citată.

Vestra Industry comercializează o gamă largă de echipamente de măsură şi control, soluţii pentru reţele de apă şi canalizare dar şi sisteme de automatizare aduse pe piaţa din România în parteneriat cu lideri modiali precum Rockwell Automation, Itron, AVK International, Kamstrup, Baroclean, Sainte-Lizaigne, Panduit, Rivard, Orbinox, Enz Technik Ag, ProSoft Technology, Grupul ECA, Musthane, Cla-Val, Hilscher, Universal Robots.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb