ÎN ANUL ŞCOLAR 2014-2015, Transylvania College a oferit burse de studiu în valoare de 100.000 euro

Marius Constantin
Cultură / 2 iunie 2015

Transylvania College a oferit, pentru 30 de elevi, burse de studiu în anul şcolar 2014-2015, în valoare de 100.000 euro, precizând că 25% din valoarea Programului de Burse este susţinută de Fundaţia Transylvania College din surse proprii, 35% de către donatori individuali şi sponsori, iar 40% din sumă este susţinută din donaţiile şi sponsorizările oferite în cadrul Balului Anual organizat de Transylvania College, arată un comunicat transmis astăzi redacţiei.

Bursele de studiu acoperă costurile de şcolarizare, costurile cu masa, manualele, examenele, uniforma şi, în cazuri speciale, cazarea. Bursele de studiu se acordă pe perioada unui an şcolar, în baza a două criterii esenţiale: rezultatele academice ale elevului şi posibilităţile financiare reduse ale familiei acestuia.

Pentru anul 2015-2016, Transylvania College, şcoală din România acreditată pe curiculum românesc, curriculum naţional al Angliei şi curriculum Cambridge, estimează o creştere cu 10% a numărului de elevi înscrişi, faţă de anul precedent, cei mai mulţi urmând să înceapă cursurile din ciclul primar, atât pe linia românească, cât şi pe cea britanică.

Reprezentanţii instituţiei de învăţământ se aşteaptă ca în ciclul preşcolar, la creşă şi grădiniţă, să fie înscrişi circa 140 de copii, pentru ciclul primar 280 de elevi, în timp ce, pentru gimnaziu, Transylvania College estimează un număr de 110 elevi în următorul an şcolar. Liceul pe care şcoala îl oferă este singurul acreditat Cambridge din Transilvania, având înscrişi aproximativ 95 de elevi pentru anul şcolar 2015-2016.

În anul şcolar 2014 - 2015, elevi din 25 de ţări, de pe 6 continente, au ales Transylvania College pentru educaţia la standarde internaţionale oferită de această instituţie. Înscrierile continuă pentru clasele unde mai sunt locuri disponibile, iar elevii care doresc să urmeze cursurile gimnaziului şi ale Liceului Internaţional Cambridge, însă nu locuiesc în Cluj-Napoca, au posibilitatea de a se caza la internatul pe care şcoala îl oferă, după model britanic.

Simona Baciu, împreună cu soţul ei, Dan Baciu, sunt iniţiatorii şi fondatorii Fundaţiei Transylvania College (în 1993), unic fondator al Grădiniţei Happy Kids şi al şcolii Transylvania College, The Cambridge International School in Cluj. Fondatorii sunt şi în momentul de faţă activ implicaţi în bunul mers al şcolii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb