În decembrie 2007, Flamingo International a vândut peste 1000 de echipamente TV şi video pe zi

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 ianuarie 2008

Potrivit reprezentanţilor Flamingo International, segmentele produselor electronice, electrocasnice şi IT&C au generat 70% din vânzările înregistrate de către retailer în decembrie 2007, cele mai mari vânzări fiind înregistrate în Bucureşti.

Bucureşti, 21 ianuarie 2008: În luna decembrie 2007, Flamingo International, unul dintre principalii retaileri de electronice, electrocasnice şi IT&C din România, a înregistrat cele mai mari volume de vânzări pentru aparatele TV-Video, produsele IT (notebook-uri şi PC-uri) şi electrocasnice (în special categoria white goods), acestea contribuind cu peste 70% la totalul vânzărilor realizate de către retailer în această perioadă. Conform reprezentanţilor companiei, printre cele mai solicitate branduri din categoriile menţionate au fost Samsung, Philips, Indesit sau Whirpool, precum şi brandurile proprii: Point, Diablo sau SEG.

"Ne aşteptam ca produsele din categoriile de electronice şi electrocasnice să înregistreze cele mai mari vânzări în această perioadă, ca urmare a reducerilor de preţ practicate de către producători, dar şi a disponibilităţii clienţilor de a investi mai mult în produse electronice şi electrocasnice în această perioadă. Astfel, în cazul aparatelor TV şi video am înregistrat vânzări de sute de unităţi pe zi, fiind şi perioade în care am depăşit 1.000 de unităţi vândute zilnic, iar în cazul produselor din categoria white goods numărul unităţilor vândute a variat între câteva sute şi câteva mii zilnic", declară Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

În decembrie 2007, Flamingo International a înregistrat 20% din totalul vânzărilor anuale, cele mai mari volume de vânzări fiind generate de segmentele produselor electronice şi electrocasnice, urmate de produsele de entertainment şi consolele de gaming.

Potrivit oficialilor companiei, cele mai mari vânzări ale produselor electronice, electrocasnice şi IT&C au fost înregistrate în reţelele magazinelor Flanco, Flanco World şi Flamingo Computers din Bucureşti, acestea contribuind cu peste 25% la totalul vânzărilor realizate în decembrie 2007.

În ultimul trimestru al anului 2007 Flamingo International a înregistrat un volum de vânzări de 40% din totalul vânzărilor anuale, ultimele două luni ale anului generând un volum de vânzări cu peste 50% mai mare faţă de perioada similară a anului 2006.

Despre Grupul Flamingo International:

Grupul Flamingo International activează pe piaţa din România încă din anul 1994, având ca principal obiect de activitate comerţul de produse IT&C, electronice şi electrocasnice, fiind în acest moment al doilea cel mai mare jucător de pe piaţa adresată.

Strategia Grupului Flamingo constă în consolidarea poziţiei deţinute pe piaţa locală, prin extinderea reţelei de magazine Flanco World în toate regiunile ţării şi prin continua îmbunătăţire a performaţelor magazinelor tradiţionale Flanco şi Flamingo Computers. În prezent există 18 locaţii Flanco World în cele mai importante regiuni de retail ale ţării.

Reţeaua Flanco World presupune magazine cu suprafeţe de vânzare mari (1.000 m² - 3.000 m²), care oferă clienţilor o experienţă de cumpărare unică, prin varietatea produselor disponibile, precum şi printr-o gamă largă de servicii pre şi post vânzare oferite. Grupul Flamingo International pune un accent deosebit pe servicii de calitate oferite clienţilor săi, pornind de la servicii de creditare, consultanţă în vânzări şi până la servicii de întreţinere şi service.

Din anul 2005, compania Flamingo International este cotată la Bursa de Valori Bucureşti, devenind astfel prima şi singura companie din industrie prezentă pe piaţa de capital.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb