ÎN PERIOADA IANUARIE-SEPTEMBRIE Grupul Bittnet a înregistrat venituri operaţionale de 85,4 milioane lei

S.B.
Piaţa de Capital / 12 noiembrie 2021

Grupul Bittnet a înregistrat venituri operaţionale de 85,4 milioane lei

În perioada de 9 luni încheiată la 30 septembrie 2021, grupul Bittnet a înregistrat venituri operaţionale de 85,4 milioane lei, în creştere cu 9,6% faţă de perioada similară a anului anterior, potrivit unui raport remis astăzi redacţiei.

Conform modelului deja cunoscut de levier operaţional, această a generat o creştere de 20,1% a marjei brute, până la valoarea de 17,8 milioane lei. Profitul operaţional atinge valoarea de 6,18 milioane lei, în creştere cu 79% faţă de perioada similară din 2020. Îmbunătăţirea cu 7,5 milioane lei, o îmbunătăţire de 270% în modul, a rezultatului financiar şi îmbunătăţirea cu 958 mii lei, o triplare în modul, a rezultatelor aduse de companiile unde avem participaţii minoritare, generează un profit brut al perioadei în valoare de 10,77 milioane lei (corespunzător unui profit net de 9.75 milioane lei), adică o îmbunătăţire de aproape 13 ori faţă de perioada similară din 2020.

Dacă analizăm în perspectiva "trailing twelve months", veniturile totale şi marja brută înregistrează scăderi minore (că efect al includerii în actuală perioada de 12 luni a trimestrului 4 din 2020, afectat de termenele de livrare de la începutul crizei semiconductorilor): de la 120,5 la 117,1 milioane în cazul veniturilor şi de la 25,1 la 24,45 milioane în cazul marjei brute, iar reducerea cu aproape 1 milion lei a cheltuielilor financiare, corelată cu profitul financiar îmbunătăţit cu 8 milioane lei generează un profit brut de 13,1 milioane lei în ultimele 12 luni.

"La data publicarii prezentului raport suntem la jumatatea trimestrului 4, care aduce, in medie, conform istoriei, 40% din cifra de afaceri. Faptul ca in primele 9 luni ale anului am generat aproape tot profitul bugetat pentru intregul an 2021 nu a generat o incetinire a ritmului de lucru, ci dimpotriva, "meciul se joaca pana in minutul 90", tintind sa ne bucuram la maximum de rezultatele transformarii modelelor operationale ce au fost implementate in cursul anului acesta" se arată în raportul Bittnet.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. ce mascarada de companie :)) ce prezentare desituatii financiare looollll

    cearta in continuu actionarii ca-s fraieri si nu duc actiunea la stele! 

    cica au ajuns si prea multi,vreo 4000 si nu mai pot fi struniti,au tupeul sa conteste SOPurile uriase pt logofatu si pafaristul de anghel 

    la semestru ii certau ,la q3 ii cearta...scriu citate din graham,buffett,au uitat de sov-mentorul 

    la semestru scadea actiunea 9%,acum cica 16%,la zi vedem ca e -30% 

    pacalicii fac istorie de la infiintare incoace cum au castigat nene actionarii pe bnet dar ei sunt fraieri si nu-si dau seama! 

    cica le cer actionarii sa spuna rezultatele doar pe q3 dar ei nu vor ca sunt mai relevante pe toate cele 9 luni si-i invita sa faca singuri diferenta fata de semestru :)))))  

    sa nu cumva sa-si dea seama ca vanzarile lor cresc 'ametitor'....profitul vine din jonglerii financiare,evaluare SAFE si CODE la piata fata de T0 evaluare justa 

    sa vedem cum le evalueaza la sfarsit de an ca s-a spart petrecerea  

    sa vedem atunci ce profit din financiar mai inventeaza 

    rar am vazut la bvb actionari mai luati la misto ca la dugheana asta...sa scrie in raportari ca-s orbi de nu vad binefacerile conducerii si isi cer drepturile! 

    bine ca nu-i scuipa ca nu-s multumiti cu pierdere 30% cand bet e la maxime!

    isi dau actiuni de milioane anual,poate-i ia la sif lakis ca-s de aceeasi factura 

    1. Subscriu în totalitate! De peste 2 ani nu am așa ceva și nici nu citesc comunicatele! Singurul lucru care mă interesează ( aproape bolnăvicios ) tupeul cu SOPurile ! Consecvența care rivalizează cu Tănase și Hanga! De ce nu o delisteaza că-s complet blazați și devin tot mai ridicoli!

    La o asemenea firma sa calculezi indicatori e timp irosit. E de ajuns sa citesti cum sunt umilitzi actionarii pe pagini intregi, facuti explicit prosti in repetate randuri. Apoi realizezi ca numai mort de foame daca esti vrei sa scoti profit investind neaparat aici. Totusi nu cred ca sunt multi in asa hal de degradare personala, deopotriva umana si materiala.

    Te si miri cum le mai stau angajatii cu coloana si care nu sunt printre marii profitori ai operei de umilire a investitorilor.  

    Bnet ma uimeste la fiecare raportare. Cand am deschis raportul si am citit cifra. de profit, am zis ca nu e adevarat, ca m-am inselat pana acum si uite ca dovedesc ca au un business rentabil. Apoi am citit mai in amanunt.

    Pe scurt, daca dam la o parte profitul financiar si "alte venituri", ajungem la o pierdere recurenta. Nu mare, dar pierdere. In profitul financiar, ei reevalueaza "mark to market" investitiile in SAFE, AST si CODE. Este corect in ceea ce priveste AST si SAFE, deja listate. Insa ne spun ei ca au evaluat "conservator" detinerea in CODE la pretul de PP. Domnilor, daca raportul ar fi fost auditat, este putin probabil ca auditorul sa va fi acceptat evaluarea asta "conservatoare", CODE nu este inca listat iar argumentul ca "s-a suprasubscris de 8x" nu tine, a mai fost si la altele si pretul s-a dus in jos. In "alte venituri" sunt tot venituri nerecurente: vanzarea unei detineri si o "stergere de datorie" a unei societati falimentare achizitionate. 

    GUNOAIE

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb