ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI ALE ANULUI, Proleasing Motors a vândut cu 15% mai multe unităţi BMW şi cu 42% mai multe unităţi Ford, faţă de 2015

Mina Irina
Companii / 10 noiembrie 2016

Proleasing Motors a vândut cu 15% mai multe unităţi BMW şi cu 42% mai multe unităţi Ford, faţă de 2015

Proleasing Motors, dealer şi service autorizat pentru brandul Ford, BMW şi MINI, a vândut, în primele 9 luni ale anului, 629 automobile noi, dintre care 142 unităţi sunt BMW, cu 15% mai mult ca în aceeaşi perioadă a anului precedent, şi 487 unităţi Ford, cu 42% mai mult decât în intervalul ianuarie-septembrie al anului 2015, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

"Cel mai vândut model din portofoliul BMW a fost BMW X5, cu 25 unităţi vândute până la finalul lunii septembrie, iar cea mai dinamică creştere comparativ cu perioada similară din anul precedent a fost înregistrată pentru modelul BMW Seria 3, pe fondul cererii în segmentul clienţilor persoane juridice. Cea mai mare pondere în vânzări a fost înregistrată de modelele din segmentul X, care acoperă 53% din totalul vânzărilor înregistrate. Cel mai performant modelul din gama Ford în acest an este Ford Focus - 117 unităţi, urmat îndeaproape de Ford Transit, cu 113 unităţi livrate de la începutul anului, din totalul de 200 unităţi vehicule comerciale vândute. Astfel segmentul vehiculelor comerciale reprezintă 41% din numărul total de unităţi comercializate în perioada ianuarie-septembrie 2016 pentru linia de business Ford", se arată în comunicat.

Totodată, activităţile de service au înregistrat o creştere de 11% în primele 9 luni din acest an şi îşi păstrează astfel o cotă procentuală de 13,5% din cifra totală de afaceri.

Proleasing Motors preconizează că, până la finalul anului, vor fi livrate 165 unităţi BMW, cu 10% mai mult decât anul trecut, şi 650 unităţi Ford, cu 50 mai mult decât obiectivul acestui an, conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb