ÎN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI,  Afacerile QuickMobile au crescut cu 75%

Laura Boico
Companii / 30 august 2016

Vânzările QuickMobile, au crescut cu 75% în primul semestru din acest an. Evoluţia a fost susţinută, pe de o parte, de cererea tot mai mare pentru gadget-uri şi telefoane premium, dar şi de direcţiile principale de dezvoltare trasate de companie la începutul anului, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Conform sursei citate, cifra de afaceri a QuickMobile, la nivelul shop-ului online şi magazinelor fizice, în primele şase luni din 2016, a depăşit 70 milioane de lei, în creştere cu 75% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

"În ultimii doi ani ne-am concentrat fie pe cifra de afaceri, fie pe creşterea profitului. Astfel, după ce în 2014 nivelul cifrei de afaceri a fost primordial pentru noi, anul trecut am pus accentul pe creşterea profitului, fiindcă suntem o companie românească privată şi ne dezvoltăm organic, din resurse financiare proprii. În 2016, însă, ne-am îndreptat atenţia, în egală măsură, atât către creşterea afacerilor, fiindcă vrem să depăşim rezultatele din 2014 pe acest segment, cât şi către profit, ţinta vizând un nivel mai mare cu cel puţin 10% faţă de 2015", declară Tudor Ţiboc, General Manager-ul QuickMobile, transmite comunicatul.

Potrivit acestuia, în primul semestru al anului, românii au avut un apetit ridicat pentru dispozitivele wearable, mai ales pentru ceasurile inteligente, în ton cu tendinţa de la nivel european. O altă categorie de produse care a susţinut evoluţia din perioada analizată a fost cea a telefoanelor mobile, românii preferând cu precădere, smartphone-urile premium. În ambele cazuri, clienţii au optat, preponderent, pentru device-urile recent lansate de producători renumiţi pe plan internaţional, precum Apple, Samsung sau Huawei, mai precizează comunicatul.

Pentru a obţine creşteri pe toate liniile, compania a iniţiat, în luna iunie, un plan amplu de extindere în franciză în mai multe oraşe mari din ţară, precum Sibiu, Ploieşti, Piteşti, Oradea, Craiova şi Târgu Mureş. Acest program va fi continuat şi anul viitor, planul vizând noi magazine în franciză şi în Braşov, Arad, Alba Iulia, Bacău, Galaţi, Focşani, Piatra Neamţ sau Buzău, dar şi în Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb