Începe reorganizarea la "CFR Călători"

A.T.
Companii #Transporturi / 7 mai 2011

Conducerea CFR Călători a anunţat, ieri, că a demarat procesul de reorganizare teritorială, structurată în patru regionale de transport feroviar de călători şi patru centre comerciale de călători.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, RTFC Muntenia va fi condusă de doamna director Pricope Ecaterina, RTFC Banat - Oltenia - de domnul director Silvăşan Alexandru, RTFC Ardeal - domnul director Secară Vasile, RTFC Moldova - de domnul director Axinia Constantin. Centrul Comercial Craiova va avea ca director pe domnul Şuşanu Marin, Centrul Comercial Braşov - pe domnul Stegaru Ioan, Centrul Comercial Galaţi - pe domnul Costin Ştefan, Centrul Comercial Constanţa - pe domnul Ţăranu Gabriel Horia.

Pe 21 aprilie, CFR Călători a înaintat federaţiilor sindicale reprezentative notificarea privind intenţia de concedieri colective cu toate informaţiile relevante, etapele concedierii colective urmând să se parcurgă în continuare conform prevederilor legale. Reducerea numărului de personal este de 1021 salariaţi.

Gheorghe Frăţică, preşedintele Federaţiei Mişcare Comercial, ne-a declarat că sindicatele nu au obiectii privind reorganizarea, dar se vor opune categoric disponibilizărilor, 1.000 de persoane concediate fiind considerate mult prea multe pentru a mai asigura un serviciu de calitate.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cfm tipicului inceput de marele carmaci jucator cotrocenist, in numele unei eficientizari fantomatice ,dna ministru Boagiu,hidrotehnician care a profesat putin ,incearca sa distruga un mijloc de transport ieftin si rapid. Sa ne amintim ca seful sau ,in rele, cand era ministrul transporturilor a compartimentat activitatea CFR. Probabil din motive de partid...si jaf cu ajutorul rudelor( cazul Necolaiciuc). In prezent se pune la cale o afacere de partid pentru vanzarea de fier vechi rezultat din dezafectarea cailor de rulare desfiintate! Potul afacerii este de cca 150-200milioane euro. In joc este o firma americana de profil,Selena, cu reprezentanti in Turcia. Noi avem detaliile afacerii si le vom face publice la timp.Pana atunci ,ii amintim d-nei ministru Boagiu ca risca inchisoarea! Pentru distrugere din culpa de obiective strategice ale economiei nationale! Sa nu uite ca are un copil de crescut!...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb