InfoCons lansează o aplicaţie care ajută consumatorii să afle conţinutul alimentelor

G.U.
Miscellanea #Protecţia consumatorilor / 30 noiembrie 2021

InfoCons lansează o aplicaţie care ajută consumatorii să afle conţinutul alimentelor

InfoCons pune la dispoziţia consumatorilor aplicaţia prin care pot alege singuri, în cunoştinţă de cauză, ce produse să achiziţioneze şi să consume, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

''Printr-o simplă scanare a codului de bare, etichetele produselor sunt redate direct pe telefonul mobil, într-o formă explicită, simplificată, rapidă şi uşor de înţeles. Astfel, dacă până acum etichetele produselor erau ori greu de citit din cauza scrisului mult prea mic, ori termenii erau mult prea tehnici şi greu de înţeles, din acest moment, aplicaţia InfoCons simplifică totul, iar consumatorii pot alege liber ce vor să pună pe masă!'', au precizat reprezentanţii InfoCons.

Printr-o simplă scanare a codului de bare consumatorii pot afla instant informaţii utile, precum:

- Ingrediente;

- Numeric aditivi alimentari si tipul acestora;

- Cantitate sare;

- Cantitate zahar;

''Aplicaţia InfoCons este totodată, o unealtă ce îi uneşte pe consumatori! Dacă aceştia găsesc produse ce nu se regăsesc în baza de date, pot chiar ei să le introducă prin butonul dedicat acestei acţiuni. Astfel, după verificarea informaţiilor completate, baza de date este îmbunătăţită, iar consumatorii care vor dori să cumpere, la rândul lor, produsul respectiv, vor avea toate informaţiile la îndemână - informaţii introduse chiar de unul dintre ei! Astfel, consumatorii se vor ajuta reciproc în vederea facilitării procesului de achiziţionare a produselor!'', se menţionează în comunicat.

Sorin Mierlea, preşedinte InfoCons, a declarat: "Prima aplicaţie care te ajuta să decizi tu pentru tine, fară a mai fi influenţat de mesaje publicitare sau alte tipuri de mesaje! Astfel, ce mănânci, cât mănânci, ce cumperi, cât cumperi, de unde cumperi sunt decizii care devin real ale tale! Aplicaţia InfoCons, fiind la început de drum, este un pionier în domeniu şi aşteptam că fiecare dintre consumatori să ne împărtăşească bunele şi relele, pentru a o putea dezvolta, dar şi de a o completa cu produse care astăzi nu se regăsesc în baza de date. Este o aplicaţie care te ajuta şi când călătoreşti: eşti În Dubai, în Grecia sau în Rusia, în China sau în Finlanda, cu ajutorul aplicaţiei InfoCons, poţi tu să decizi pentru tine ceea ce mănânci şi ce cumperi", a declarat Sorin Mierlea - Preşedinte InfoCons.

Descărcarea aplicaţiei InfoCons se realizează în mod gratuit, fiind disponibilă atât pentru sistemul de operare Android, cât şi pentru cel IOS.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb