ING Bank oferă posibilitatea de programare online în Office-uri pentru clienţii persoane fizice

Comunicate de presă / 17 martie 2021

ING Bank oferă posibilitatea de programare online în Office-uri pentru clienţii persoane fizice

Începând de anul acesta, clienţii ING Bank persoane fizice au posibilitatea de a se programa online pentru vizitele în Office-urile băncii. Programarea nu este obligatorie, ci garantează reducerea timpului de aşteptare, ţinând cont în acelaşi timp de măsurile de distanţare socială pentru siguranţa clienţilor şi a angajaţilor, conform unui comunicat remis redacţiei.

Programările se pot realiza online pe pagina oficială a băncii ING Bank - Programare vizită ING Office sau din secţiunea de contact a site-ului. Acestea se fac foarte simplu, doar alegând ziua, ora şi office-ul. Clienţii sunt rugaţi să ajungă la ora programării, pentru a evita pierderea priorităţii. În cazul unor întârzieri mai mari de 10 minute, clienţii vor fi invitaţi în ordinea sosirii în sucursală. În cazul clienţilor persoane juridice, aceştia au posibilitatea de a se programa telefonic prin apelarea office-ului dorit. Numerele de telefon ale Office-urilor ING sunt afişate pe ing.ro, la secţiunea Contact.

În medie, clienţii ING trec pragul unui ING Office o dată pe an. Totuşi, ei accesează aplicaţia ING Home'Bank o dată la două zile. Prin intermediul acesteia, clienţii au posibilitatea de a accesa de oriunde şi oricând aproape toate serviciile şi produsele pe care banca le poate pune la dispoziţie: plăţile către prieteni (prin numărul de telefon), transferuri, plata facturilor, comandarea unui card, deschiderea unui cont de economii, top-up pentru cartela de telefon, accesarea unui credit de nevoi personale, investirea în fonduri mutuale, localizarea ATM-urilor şi chiar realizarea unei asigurări de viaţă.

În contextul pandemic, în care siguranţa clienţilor şi angajaţilor ING este pe primul loc, pe ing.ro există o pagină dedicată cu tutoriale video pentru toate operaţiunile pe care clienţii le pot face din aplicaţia ING Home'Bank, de pe telefon, în siguranţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb