INVESTIŢIE DE 30 MILIOANE EURO Au început lucrările la proiectul rezidenţial de lux "49Gafencu"

A.C.
Companii #Imobiliare / 20 octombrie 2014

Au început lucrările la proiectul rezidenţial de lux "49Gafencu"

"49Gafencu" este un complex rezidenţial de lux dezvoltat de SKV Properties în zona de nord a Capitalei, iar cu o investiţie estimată la 30 milioane euro, proiectul urmează să fie finalizat în primul trimestru al anului 2016, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Premier Estate, reprezentantul dezvoltatorului pe partea de marketing şi vânzare a apartamentelor, este intermediarul pus la dispoziţia celor care doresc să-şi cumpere un apartament în complex.

"49Gafencu" este dezvoltat la 150 m de parcul Herăstrău şi de cartierul francez, fiind cel mai înalt ansamblu rezidenţial dezvoltat în apropierea parcului, cu 2S+P+11Duplex, potrivit sursei citate. Acesta va avea o suprafaţă totală de 35.000 mp şi va include 110 apartamente cu două, trei, patru şi cinci camere, 175 locuri parcare, SPA, piscină, sală de fitness, loc de joacă pentru copii, pază. Proiectul va cuprinde o zonă de recepţie, servicii de concierge şi business lounge specifice unui hotel de cinci stele, mai transmit reprezentanţii intermediarului.

"Un concept unic în România, 49 Gafencu este special creat pentru că locuitorii săi să se bucure atât de facilităţile unui hotel de 5 stele, cât şi de confortul unei locuinţe spaţioase, în cea mai selecta zona a capitalei. Este cel mai mare proiect de lux dezvoltat după 2008 şi se adresează acelor cumpărători care n-au fost convinşi nici de preţurile foarte mari din complexurile realizate în anii de boom şi cu atât mai puţin de proiectele actuale dezvoltate în piaţă", a declarat Andreea Comşa, managing director Premier Estate, reprezentantul proiectului.

Pentru achiziţionarea unei locuinţe în 49 Gafencu, preţurile pornesc de la 1.500 euro/mp (TVA inclus) pentru apartamentele situate la etajele II - V, ajungând până la 2.500 euro/mp (TVA inclus) pentru apartamentele situate la etajele VI - VIII. Preţurile apartamentelor pornesc astfel de la 139.0000 euro (TVA inclus) pentru un apartament cu două camere şi pot ajunge până la 700.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament situat la etajul VIII al complexului.

"Una dintre particularităţile proiectului este dată de varietatea tipurilor de apartamente disponibile, evitându-se astfel repetiţia compartimentării şi oferind rezidenţilor posibilitatea alegerii unui model care să reflecte cât mai fidel stilul de viaţă şi preferinţele fiecărei persoane. Toate acestea sunt caracterizate de spaţii generoase, finisaje de lux şi elemente naturale, în perfectă armonie cu zona verde a parcului", se mai arată în comunicare.

Designul şi arhitectura zonei de concierge, recepţie şi business lounge este conceput de arhitectul Giuseppe Labianca şi a consultantului Ţinu Sebesanu, managerul Trend Hospitality. Serviciile de concierge sunt menite să rezolve orice solicitare, începând cu rezervări la restaurante, acces VIP, situaţii de urgenţă precum şi alte posibile cereri. În incinta complexului, la parter, proiectul inlcude o galerie comercială în suprafaţă de peste 1.300 mp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb