Investitie de 7 milioane $ în BitDefender

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 decembrie 2007

Actionariatul BitDefender se deschide prin atragerea unei investitii de 7 milioane $. Aceasta investitie a fost facuta pe baza estimarii la peste 100 milioane $ a valorii de piata a BitDefender si va fi alocata sustinerii expansiunii companiei la nivel global.

Investitia este facuta de un grup de investitori privati români si americani, cu o vasta experienta în regiune si în sectorul IT. Acest grup include si manageri a doua fonduri de investitii (Romanian-American Enterprise Fund - RAEF si Balkan Accession Fund - BAF), care gestioneaza peste 200 de milioane a în regiune si au la activ numeroase tranzactii de succes în servicii financiare, industrie, retail si altele. Mentionam investitiile în Banca Româneasca, Banca Agricola, Motoractive, Domenia Credit, Estima Finance, Certinvest, Jet Finance, Domo.

Pe lânga resursele financiare alocate, investitorii vor ajuta BitDefender sa atraga în viitor capital suplimentar si vor sustine compania în demersul unei listari la una dintre bursele din România, Europa sau SUA.

Începând cu 2001, BitDefender a creat unele dintre cele mai rapide si mai eficiente solutii software de securitate IT, stabilind noi standarde pentru protectia proactiva împotriva amenintarilor informatice. Numeroasele premii acordate de-a lungul anilor de cele mai importante reviste de specialitate si organizatii din domeniu din Europa de Vest si SUA, au pozitionat BitDefender ca un lider tehnologic pe piata globala, care ofera solutii de avangarda în securitatea informatiei. Prin reteaua globala de parteneri si o prezenta în peste 6000 de magazine, tehnologia BitDefender asigura protectia împotriva virusilor a peste 41 de milioane de utilizatori individuali si din mediul de business din peste 180 de tari. BitDefender este totodata cel mai raspândit produs românesc în lume, fiind un portdrapel al inteligentei tehnice românesti.

"Ca investitori cu experienta, am fost impresionati de modul în care expertiza si pasiunea echipei BitDefender de a veni în întâmpinarea clientilor sai interactioneaza în deplina siguranta cu lumea digitala în continua schimbare, prin oferirea unor solutii inovatoare de securitate" a declarat Horia Manda, Managing Partner RAEF si BAF. "Produsele si tehnologia BitDefender, recunoscute la nivel international prin nenumarate premii si certificari, au o pozitionare care permite companiei extinderea cu succes la nivel global într-o lume mereu în schimbare în ceea ce priveste amenintarile informatice. Prin investitia facuta, prin experienta noastra vom contribui la aceasta extindere", a continuat Horia Manda.

"Pentru BitDefender, sprijinul oferit de aceasta finantare reprezinta oportunitatea de a face un nou pas catre o pozitie de lider în noua lume a securitatii informatice", a declarat Florin Talpes, Presedintele BitDefender. "Capitalul adus de experimentatii investitori care ni s-au alaturat, va permite accelerarea extinderii BitDefender pe piata globala, permitând accesul mai rapid si pentru un numar mai mare de utilizatori la protectia proactiva de top oferita de produsele noastre", a concluzionat Florin Talpes.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb