IOHANNIS DESPRE RECTIFICAREA BUGETARĂ: "Dacă s-ar aplica ce a votat PSD, ar costa peste 6% din PIB"

J.P.
Politică / 16 septembrie 2020

"Dacă s-ar aplica ce a votat PSD, ar costa peste 6% din PIB"

Klaus Iohannis a declarat azi într-o conferinţă de presă că dacă votul pe rectificarea bugetară s-ar aplica, acest lucru ar costa peste 6% din Produsul Intern Brut al României

"Astăzi, în comisiile reunite, PSD-ul, cu sprijinul unor traseişti, a votat într-un fel cu amendamente proiectul rectificării bugetare şi dacă s-ar aplica tot ce au votat ei, PSD-iştii, atunci aceste lucruri ar costa peste 6% din PIB în restul acestui an şi în anul viitor", a mai afirmat şeful statului. În opinia sa, "este evident că aceşti bani pur şi simplu nu există. Constatăm că PSD-ul pur şi simplu n-a învăţat nimic şi nici nu doreşte să facă o politică constructivă, ci vrea să detoneze finanţele publice ale României. Astfel de apucături electoraliste am mai văzut la PSD pe vremea lui Dragnea, în 2016. Se vede că PSD-ul nu a inventat nimic nou şi reia acelaşi ciclu de promisiuni fără niciun fel de acoperire în realitate, în speranţa să mai prindă câteva voturi, dar cred că nu vor prinde", a afirmat Iohannis.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. La inceputul anului va laudati ca ati prevazut in buget sumele necesare atat pt pensii cat si pt alocatii. ...unde sunt banii? Ati facut rectificare bugetara si i-ati redistribuit? Altfel nu se explica, ori ati mintit?

    Cate e adevarul? 

    1. Adevarul este ca ciuma rosie trebuie eradicata! Avem si vaccin anti ciuma pe care-l vom folosi la alegeri!

      vaccinul este impotriva ciumei galbene,o sa luati placute suedeze de nici sts nu va salveaza

      eeee...doar te lauzi! o sa stai ca un las in casa de frica covid-ului si apoi o sa jelesti ca mucusor a fost facut de securisti!

      Asa este. Nenorocitii astia de la PSD au majorat salariile medicilor, profesorilor si altor categorii sociale, dar si pensiile, insa au reusit sa mentina deficitul bugetar in limite rezonabile. Daca ramaneau la putere mareau din nou pensiile cu 40% si tot asa s-ar fi incapatanat sa nu afecteze cu nimic echilibrul bugetar. Niste prosti si analfabeti politic. Mai bine ce face guvernul actual, nu au marit pensiile decat cu 14%, cu chiu, cu vai, insa se dau de ceasul mortii ca va creste deficitul bugetar. Sa-i votam deci pe ei la viitoarele alegeri? S-o credeti voi, eu nu sunt tampit sa aleg pe cei mai rai, pentru ca nu accept sa ne conduca niste incompetenti. Voi, ceilalti, daca vi s-au intunecat mintile, alegeti pe cine vreti.

      ROMANIA condusa de un AUTIST.!Daca ar aparea noaptea ,STRIGOIUL de la COTROCENI,ar speria Romanii ca Pe-Se-De,este mai rau decat partidul unchiului sau HITLER.Romania,se afla la al patrulea presedinte care a ocupat fotoliul de la Cotroceni,insa AUTISTUL,este atat de SLAB,de nu se poate compara nici cu anecdoticii,PACALA sau TANDALA.Dupa ce ca este AGRAMAT si STALCESTE LIMBA ROMANA,prin ideile pe care le emana,zici ca este HANDICAPAT.La orice intrebare puse de sfioasele zise ziariste care participa la suietele de la cotroceni pompos numite CONFERINTE de PRESA,AUTISTUL da niste raspunsuri de tot rasu gen,nu stiu,o sa ma informez,lumea moare pe capete iar el stie una si buna,nu este nici un pericol daca se tin alegerile,chiar daca in sectiile de votare "vor muri niste oameni", ca PNL sa castige alegerile.Cu un asa presedinte,Romania v-a ajunge SOMALIA EUROPEI,iar el,v-a fi cel mai FERICIT STRAIN care i-a condus pe romani la DEZASTRU.Si cand te gandesti ca in fruntea GUVERNULUI,este unul mai "VESEL" chiar decat el,care ieri,il intreba pe un om aflat in SUFERINTA intr-un scaun cu rotile,ce viteza prinde cu masinaria lui.Pacat ca cetateanul,nu i-a raspuns ca el este coleg de concurs cu CAMPIONUL MONDIAL,de FORMULA 1.Ce TARA frumoasa,incaputa pe mana unor DEBILI.!

    asa robotel, bag-o p-aia cu traseistii! traseistii nostri sunt mai buni decat ai vostri!

    Lăsând la o parte legi date pe bani care nu exista trebuie remarcat faptul că Orban si gașca lui sunt alde "vorba goală" nu se vede nimic de pe urma lor - nici miliardele de la UE, nici tablete, nici măști gratuite, nimic, doar o gargara de doi lei și un regim stalinist de kkt din ce in ce mai greu de suportat de popor.

    Și mai vor fi voturi de la popor dupa toate astea. Cat tupeu au ăștia? 

    lasand la o parte orice animozitate avem parte de cea mai slaba guvernare din istoria post decembrista

    norocul lor este pandemia in spatele careia se ascund si fac parada cu eficacitatea dispozitiilor luate in acest sens! 

    pur si simplu actioneaza dupa cum li se dicteaza fara rationament si fara perspectiva anilor ce urmeaza 

    in plus din pct de vedere profesional unii dintre ei sunt sunt sub "0"  

    in aceste conditii pe cine vor sa convinga si cand!?

    din pacate pentru tara sunt de tota jena in frunte cu mascatul de la cotroceni! 

    cat au costat din pib , suplinitorule , pomenile facute capitalului strain ? slugilor !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb