IOHANNIS: "După Crăciun vom intra în campania de vaccinare"

J.P.
Politică / 18 decembrie 2020

"După Crăciun vom intra în campania de vaccinare"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, după ce a vizitat Centrul naţional de stocare a vaccinurilor anti-COVID-19 din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino", că după Crăciun va începe campania de vaccinare anti-COVID.

Iohannis: "Totul este organizat, nu teoretic, practic. Lucrurile vor funcţiona şi, imediat după Crăciun, vom intra direct în campania de vaccinare. În prima etapă va fi vaccinat tot personalul medical, în a doua etapă va fi vaccinat personalul esenţial şi noi credem că în martie - aprilie - mai este faza când va fi vaccinată populaţia generală. Nu este nimeni obligat, dar noi recomandăm tuturor să se vaccineze, fiindcă această vaccinare este singura cale de a scăpa de pandemie. Vom avea diferite tipuri de vaccin. Toate sunt foarte bune. Toate sunt autorizate la cele mai înalte standarde europene, toate sunt eficiente, adică îşi fac efectul, toate sunt sigure şi în acest fel vom putea, dacă ne mobilizăm şi mergem la vaccinare, până în vară probabil să scăpăm de această pandemie. Aici, la "Cantacuzino", s-a creat un centru special. Toate dozele de vaccin vor veni iniţial aici şi de aici vor fi distribuite în ţară. Este impresionant ce s-a realizat de la ultima vizită pe care am făcut-o împreună aici. S-a realizat o sală cu totul nouă pentru tipul de vaccin care necesită păstrare la temperatură joasă, s-a realizat un flux pentru vaccin, pentru personal, totul ca la carte. Acest container este o mostră, dar care poate fi replicată rapid de centrul de vaccinare şi care poate fi folosită în zonele unde nu există altă posibilitate. Maşinile care duc cutiile cu vaccin le vedeţi aici."

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Va fi vaccinat dracu.Multi dintre noi avem anticorpi,vaccineaza-te tu cu tot neamul tau!

    Trebuia sa spuna cu mana pe Biblie ca "vaccinul e un drept si nu o obligatie" si ca "vaccinarea se face cu voia lui Dumnezeu" exclus la dorinta unor grupari paramilitare globale sau pentru a umfla profiturile unor corporatii.

    Plavane baga-ti tie vaccinul, lui ma-ta si lui nevasta-ta aia dintoasa si tarziu acasa! Tu Plavanache, poti sa ti-l injectezi si in cap, ca poate asa ti se schimba ADN-ul creierului tau de slugoi neomarxist antiroman!

    1. Poate, cine stie, chiar de Craciun vei intra tu singur, Plavane in "campania de vaccinare", asa cum a mai facut-o un alt sef de stat roman! Nu ne-am supara, nici dac-ai intra in "campanie" dupa Craciun!

    Acest lider al fascismului mondial in Romania a zis ca vaccinul nu e obligatoriu dar e recomandat lucru desigur tembel in masura in care abia prin vara omul simplu va avea acces la vaccin. Adica, daca tot au facut propaganda platita cu tona la acest program de vaccinare trebuiau sa anunte si o data la care oamenii simpli, se pot inscrie si ei intr-o aplicatie sa primeasca vaccinul FIAREI mondiale. Asa ar fi fost corect.

    Plus ca trebuia sa-si asume un termen cand inceteaza mascarada cu masurile restrictive care incalca grav drepturi si libertati fundamentale ale omului.  

    Dar nu spune ca nici firmele producătoare, nici statul roman, nici medicul care face vaccinul nu pot fi trași la raspundere pt daune în urma vaccinului. Ar trebui puși sa semneze cei care recomanda vaccinarea. Poate nu ar fi asa rău să contactam niște avocați buni. Sa vedem dacă Johannis își asuma responsabilitatea. Noua ni se imputa iresponsabilitatea (manipulare perversa) dacă nu ne vaccinam, dar ei ce fac? Dacă spun ca nu este obligatorie și ca atare nu își asuma aceasta sarcina, atunci cei care vor cere sa prezinți certificatul de vaccinare sa fie aduși în instanta pt discriminare și excludere.

    vom fi vaccinati la fel cum erau marcate vitele in Texas , cu fierul rosu , nu avem ce face .

    vaccinul meu ti l dau tie...Eu nu ma vaccinez..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb