IPhone vine în ţara noastră pe 22 august

Tiberiu Bălan
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 august 2008

IPhone vine în ţara noastră pe 22 august

În numai cinci zile, peste 2.000 de români şi-au exprimat on-line interesul pentru a primi noutăţi despre lansarea terminalului

"Orange România" consideră că piaţa locală are un potenţial important de adopţie a celor mai noi produse şi servicii. Ca urmare, compania va lansa iPhone 3G în ţară noastră pe data de 22 august. "Cu siguranţă vorbim despre cel mai aşteptat telefon şi ne bucurăm că, în câteva zile, clienţii noştri se vor putea bucura de experienţa completă iPhone 3G", ne-au declarat oficialii "Orange".

Richard Moat, CEO Orange România, a declarat, într-un comunicat de presă: "Ne încântă faptul că suntem singurul operator care aduce în România iPhone 3G. Datorită reţelei broadband extinse care permite transferul datelor la viteze 3G/HSDPA, clienţii "Orange" din România vor avea posibilitatea să se bucure de o experienţă completă iPhone 3G începând din data de 22 august".

Oficialii companiei "Orange" au mai declarat, pentru ziarul Bursa, că se aşteptă la o cerere mare pentru iPhone 3G, ţinând cont că, în numai cinci zile, peste 2.000 de români şi-au exprimat on-line interesul pentru a primi noutăţi des­pre lansarea terminalului. Aceştia ne-au mai completat că acei clienţi care îşi exprimă prin pre-comandă intenţia de a cumpara un iPhone vor fi informaţi preferenţial despre oferta comercială, urmând să confirme decizia de cumpărare. În baza acestei confirmări, telefonul va fi efectiv rezervat pentru respectivul client.

"Orange România" a anunţat că iPhone 3G permite viteze de două ori mai mari decât în cazul modelului precedent, are GPS încorporat pentru utilizarea serviciilor mobile de localizare şi software-ul iPhone 2.0, care include accesul la Microsoft Exchange ActiveSync şi rulează sute de aplicaţii ale altor dezvoltatori, disponibile prin noul App Store.

Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan porţile a şase magazine Orange din ţară, unde clienţii Orange sunt aşteptaţi să ia parte la lansarea oficială a iPhone.

Abonaţii Orange din ţara noastră beneficiază de o reţea extinsă care se bazează pe tehnologiile EDGE, Wi-Fi, 3G şi HSDPA. Orange va lansa noi planuri tarifare şi beneficii pentru clienţii iPhone 3G.

"Orange România" a înregis­trat pentru al doilea trimes­tru al acestui an, venituri în valoare de 321 milioane de euro, reprezentând o creştere de aproximativ 9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb