IULIUS a inaugurat Family Market Miroslava

F.D.
Companii / 14 iulie 2022

IULIUS a inaugurat Family Market Miroslava

Compania IULIUS şi-a diversificat portofoliul şi a inaugurat astăzi Family Market Miroslava, primul său proiect de retail de proximitate, lansat ca răspuns la nevoile comunităţilor în expansiune din zona metropolitană a Iaşului, conform unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Family Market a fost realizat în parteneriat cu Primăria Miroslava, fiind localizat în centrul comunei. Miroslava este una dintre zonele rezidenţiale cu cea mai mare expansiune din judeţul Iaşi, care, în ultimii ani, a înregistrat şi o dezvoltare economică accelerată.

Family Market Miroslava reprezintă cea mai amplă dezvoltare de retail din comună, realizată în urma unei investiţii în valoare de aproximativ 12 milioane de euro. Proiectul deserveşte un areal comercial compus din cei aproximativ 40.000 de locuitori din comuna Miroslava, la care se adaugă alţi 100.000 de rezidenţi din localităţile învecinate, aflate la mai puţin de 20 de minute distanţă. Din 14 iulie, locuitorii comunei şi din împrejurimi au acces facil, în imediata apropiere, la produse şi servicii utile zilnic, care le vor simplifica viaţa şi le vor oferi economie de timp.

"În ultimii 20 de ani, ne-am concentrat pe realizarea de proiecte importante de regenerare urbană, în mari oraşe din România. Astăzi, suntem entuziasmaţi să dezvăluim publicului noul concept IULIUS, care va fi un partener al comunităţilor în expansiune. Comuna Miroslava s-a dezvoltat puternic în ultimii ani, datorită administraţiei locale şi a investiţiilor atrase în zonă, creându-se o comunitate puternică ce are nevoie de servicii de bază, în apropierea casei. Mixul de magazine şi facilităţi, inaugurat astăzi, a fost personalizat pe aşteptările locuitorilor pentru a simplifica şi înfrumuseţa viaţa rezidenţilor şi a le oferi mai mult timp de calitate alături de cei dragi, reducând drumurile spre oraş. Totodată, Family Market este o platformă de susţinere şi promovare a antreprenorilor şi producătorilor locali, majoritari în proiect, care vor oferi produse autohtone, de calitate", a declarat Radu Pârlea, managerul Family Market.

Family Market Miroslava, un format parter şi etaj, are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 7.000 mpşi propune un mix variat de servicii,majoritatea ale întreprinzătorilor şi producătorilor naţionali şi locali, precum: supermarket, băcănie, carmangerie, patiserie & pizzerie, restaurant, cofetărie, farmacie, fashion şi produse pentru casă, librărie, coafor, curăţătorie, pet shop, coffee shop, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb