JOE BIDEN: "Vladimir Putin este un măcelar"

G.B
Internaţional / 26 martie 2022

Joe Biden (Sursa foto: Twitter/ President Biden -https://twitter.com/POTUS/status/1507742896820264962/photo/1)

Joe Biden (Sursa foto: Twitter/ President Biden -https://twitter.com/POTUS/status/1507742896820264962/photo/1)

Preşedintele american Joe Biden l-a numit ''măcelar'' pe omologul său rus Vladimir Putin, în cursul unei întâlniri, care a avut loc astăzi la Varşovia, cu refugiaţii ucraineni, relatează AFP, citată de Agerpres.

Întrebat despre ''ceea ce crede despre Vladimir Putin, având în vedere ce le face acestor oameni'', Biden a răspuns cu o singură propoziţie: ''Este un măcelar'', în timp ce întrevederea era transmisă în direct de mai multe canale de televiziune de pe Stadionul naţional din Varşovia.

Preşedintele polonez Andrzej Duda l-a primit astăzi pe omologul său american Joe Biden la palatul prezidenţial din Varşovia, pentru convorbiri consacrate invaziei ruse din Ucraina, notează dpa.

Din delegaţia preşedintelui american fac parte de asemenea secretarul de stat Antony Blinken şi cel al apărării Lloyd Austin. Delegaţia poloneză îi cuprinde şi pe miniştrii de externe Zbigniew Rau şi apărării Mariusz Blaszczak.

Joe Biden a participat înainte la o ceremonie de primire, la care a fost salutat de o fanfară militară care a intonat imnurile american şi polonez.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. .......roza isi pune amprenta ., discrimineaza -conform ultimelor teorii ale corectitudinii politice de care America face mare caz , o meserie onesta ,veche de de mii de ani !

    Mosul asta senil, corupt si criminal, oare nu s-o uita si el in oglinda?

    Prin anii 65- 70, acest om, acum senil, era un politician in floarea puterii sale. Si probabil ca el era implicat in politica externa a Americii de atunci. Atunci America, aidoma Rusiei de astazi, arunca si ardea cu bombe cu napalm vietnamezi, oameni nevinovati, asa cum astazi rusii ucid cu salbaticie ucraenieni nevinovati . Putin este o jigodie " criminal de razboi" astazi. Ieri in locul lui au fost ... si .. si presedinti americani, nu mai putin criminali decat Putin. Ca milioane de vietnamezi, coreeni, irakieni, libieni, sirieni, au fost ucisi de acesti [resedinti.

    Si lume

    Sa nu ne facem ca nu stim.  

    A inebunit mos Bideu....Cu ce il injecteaza de mai e in activitate? da creierul lui e prajit tare...

    Spuse unul a carei tara a distrus Iraqul pe o minciuna, Serbia, Afganistan, etc. Oare nu realizeaza ce spun? Poate Elvetia ar purea spune asta, dar in nici un caz US.

    1. Nato cu baiden in frunte din 2014 au antrenat si inarmat ucrainienii,o spun ei nu eu,au investit o groaza de baniii in anumite"proiecte"dubioase,o anumita cucoana din staful lui baiden ne spune ca acele experimente nu trebuie sa intre in mana lui putin,oare ce au de ascuns,ce afaceri dubioase fac in Ucraina de trebuie sa moara atata lume

    Putin spera ca americanii sa-l invite la negocieri de reimpartire a lumii in sfere de influenta dar americanii l-au declarat criminal de razboi si macelar deci nici vorba de negocieri!Asta e foarte dureros pt cineva care cu disperare dorea sa fie respectat si tratat ca egal de americani! Americanii nu s-au lasat pacaliti de jocul la cacealma si au cerut sec.Iar rusii au aratat niste carti f slabe in acest razboi...Pt Rusia cu Putin la conducere mai exista acum 2 variante :izolare de tip Corea de Nord sau razboi nuclear sinucigas,fara Putin sunt mai multe...De asta sunt trolii asa disperati,ca inteleg ca jocul s-a terminat si Putin a pierdut...

    1. Trolii rusi nu au nici o logica. Adica, daca americanii i-au ars pe vietnamezi cu o jumatate de secol in urma, atunci nu au voie sa observe crimele de razboi ale lui Putin, acum?! Ce idioti!

      trolii americani nu au nici o logica .Adica , daca rusii ii bombardeaza pe ucraineni acum , atunci nu ai voie sa observi crimele de razboi ale americanilor dinainte ? ce idioti !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb