KELEMEN HUNOR: "În acest moment, se poate face remaniere"

S.B.
Politică / 18 august 2021

"În acest moment, se poate face remaniere"

Viceprim-ministrul Kelemen Hunor consideră că remanierea trebuie făcută atunci când premierul "este convins că un ministru trebuie schimbat", respectând anumite "cutume", dar fără a ţine cont de competiţiile interne din formaţiunile politice, informează news.ro.

El precizează că nu s-a discutat "în aceste zile" despre remaniere şi, prin urmare, nu ştie dacă premierul "se gândeşte la vreo remaniere".

"În acest moment, se poate face remaniere, că am trecut de jumătatea anului şi premierul a spus că va face această evaluare după jumătatea anului. Şi este la latitudinea premierului, dacă va discuta cu liderii partidelor din coaliţie, poate să facă. (...) Nu trebuie legate alte fronturi din partide şi competiţiile interne, din punctul meu de vedere şi cu experienţa mea, câtă experienţă am şi eu, remanierea trebuie să facă dacă eşti convins că e momentul şi nu trebuie să te uiţi la alte considerente, că dacă nu ai făcut remanierea în momentul în care e cazul să faci, e mult mai greu mai târziu şi se adună, se adună, se adună. Deci nu e vorba de persoana unui sau altuia, de partidul PNL, USR, UDMR, premierul trebuie să aibă această posibilitate, această capacitate: când este convins că un ministru trebuie schimbat, el să facă pasul, sigur, respectând anumite reguli, anumite cutume, dar nu trebuie să ţii cont de altceva, că dom-le, am congres, n-am congres, ce se va întâmpla, am competiţie, nu am competiţie", a afirmat Kelemen Hunor, marţi seară, la Digi 24.

El a precizat că nu s-a discutat "în aceste zile" despre remaniere şi, prin urmare, nu ştie dacă premierul "se gândeşte la vreo remaniere".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. DIGITALIZAREA LA ,, STAT " : PERFECȚIONAREA LUCRULUI ON LINE CU CLIENȚII , Ș A M DE ....; JUSTIȚIA DEFECTĂ : CAP COADĂ ... ; LA ENERGIE E POTOP ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb