KLG România estimează afaceri de 27,5 milioane euro, în 2015

Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 23 martie 2015

KLG România estimează afaceri de 27,5 milioane euro, în 2015

Compania are un buget de investiţii de cel puţin 500.000 euro

KLG Europe Logistics România estimează o creştere cu 10% a cifrei de afaceri în acest an, până la nivelul de 27,5 de milioane de euro, pe fondul creşterii portofoliului de clienţi, potrivit reprezentanţilor companiei. Aceştia arată că investiţiile din 2015 vizează achiziţia de echipamente şi tehnologie pentru noul depozit logistic, inaugurat la finalul anului trecut.

Dragoş Geleţu, managing director al KLG Europe Logistics România, a declarat: "Strategia noastră pe termen mediu şi lung se bazează pe o creştere organică şi, de aceea, am ales un avans liniar, care să ne permită dezvoltarea pe care o dorim. Atingerea pragului cifrei de afaceri de 27,5 de milioane de euro a fost prognozată bazându-ne pe o deschidere tot mai mare a companiilor către externalizarea serviciilor de logistică şi distribuţie. Creşterea portofoliului de clienţi reprezintă una dintre priorităţile acestui an şi suntem optimişti deoarece deja purtăm discuţii avansate cu 10 noi companii care au ales să externalizeze serviciile de distribuţie şi logistică".

Domnul Geleţu susţine că estimarea afacerilor companiei pe plan local, în 2015, ia în calcul atât tendinţa crescătoare a pieţei de externalizare a serviciilor, cât şi posibila influenţă negativă a contextului internaţional, cum ar fi criza din Rusia.

Conform sursei citate, KLG Europe Logistics România şi-a bugetat un minim de investiţii de 500.000 de euro, din surse proprii, pentru achiziţia de echipamente şi tehnologie pentru noua capacitate de depozitare. Anul trecut, operatorul logistic a finalizat un nou depozit, care a mărit cu aproximativ 20% capacitatea de depozitare a companiei la nivel naţional.

Dragoş Geleţu apreciază că investiţia în noul terminal, care a fost finalizat în şapte luni, generează o majorare cu 30% a productivităţii de livrare faţă de alte sisteme.

"Costurile de amortizare a noii investiţii ne-au determinat să estimăm că marja de profitabilitate va rămâne în parametrii din anii trecuţi, astfel că, pentru 2015, estimăm un profit brut de 1,3 milioane de euro", a precizat Dragoş Geleţu, subliniind: "KLG Europe Logistics România este un investitor pe termen lung, în condiţiile în care ţara noastră se poate transforma într-unul dintre cele mai importante noduri logistice din Uniunea Europeană".

Compania olandeză Kuijken Logistics Group (KLG) oferă servicii de logistică şi depozitare la nivel internaţional, înregistrând afaceri de 110 milioane euro în 2014.

KLG Europe este prezentă din 2006 pe plan local, având sediul central la Bucureşti şi şase puncte de distribuţie la Bacău, Braşov, Constanţa, Craiova, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb