Kontron Services România contestă decizia Consiliului Concurenţei privind trucarea unei licitaţii IT la MAI

T.B.
Companii / 3 iulie 2023

Kontron Services România contestă decizia Consiliului Concurenţei privind trucarea unei licitaţii IT la MAI

În data de 3 iulie 2023, Consiliul Concurenţei a publicat un comunicat de presă în care anunţă decizia privind participarea unor societăţi comerciale, printre care şi Kontron Services România, la o licitaţie din piaţa de servicii IT din anul 2020.

Compania precizează că nu a existat nicio încălcare a legislaţiei concurenţiale de către Kontron Services România SRL. Compania respinge astfel acuzaţiile Consiliului Concurenţei întemeiate, în opinia reprezentanţilor companiei, exclusiv pe interpretări ce depăşesc cadrul legal în vigoare şi care sunt nesusţinute din punct de vedere probatoriu.

Pe întreaga durată a investigaţiei, compania a fost transparentă, a cooperat intens cu Consiliul Concurenţei, a acordat reprezentanţilor Instituţiei tot sprijinul, toate informaţiile şi documentele solicitate pentru ca toate datele necesare unei decizii juste să le fie disponibile.

Compania este îngrijorată de faptul că, în absenţa unor probe care să o incrimineze în mod direct şi care să stabilească, în conformitate cu cerinţele legale, existenţa unei încălcări a legislaţiei concurenţiale, s-a ajuns la decizia de sancţionare.

De-a lungul celor aproape 3 decenii de activitate, Kontron Services România a implementat activ programe de conformare cu legislaţia concurenţială, a organizat sesiuni de training specific în domeniul concurenţei şi de diseminare a regulilor concurenţiale atât la nivel intern cât şi cu partenerii, şi a acţionat întotdeauna în deplină conformitate cu legislaţia în vigoare şi cu reglementările referitoare la concurenţă.

Pe baza materialului probator şi a încrederii acordate Instituţiilor Statului şi justiţiei din România, compania, în momentul în care va primi decizia motivată, va face uz de dreptul de a contesta în instanţă regretabila decizie de sancţionare din partea Consiliului Concurenţei, ca fiind neîntemeiată si nelegală în acest context.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb