Kremlinul susţine că SUA au declarat război economic Rusiei

Kremlinul susţine că SUA au declarat război economic Rusiei

G.B
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 9 martie 2022

Dmitri Peskov

Dmitri Peskov

Moscova- AFP şi Reuters(prin Agerpres)-09.03.2022: Kremlinul a denunţat miercuri "războiul economic" pe care SUA l-au declarat Rusiei, în urma anunţului făcut de Washington privind introducerea unui embargou asupra importurilor americane de petrol şi gaz rusesc, între alte sancţiuni.

"SUA au declarat război economic Rusiei şi poartă acest război", a declarat presei purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov.

El a spus că Moscova se va gândi serios la ce va face în urma deciziei preşedintelui american Joe Biden de a interzice importurile de petrol şi gaz din Rusia.

Peskov a dat asigurări totodată că Rusia a fost, este şi va continua să fie un furnizor de energie de încredere şi a precizat că fluxurile de energie nu au fost întrerupte.

"Însă acest dezmăţ ostil declanşat de Occident complică foarte mult situaţia şi ne forţează să ne gândim serios" la paşii următori, a afirmat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Sancţiuni economice masive au fost adoptate de numeroase ţări, în special occidentale, împotriva Rusiei după intrarea soldaţilor ruşi în Ucraina în urmă cu aproape două săptămâni.

SUA şi Marea Britanie au anunţat marţi că interzic importurile de hidrocarburi din Rusia, în timp ce UE este mai reticentă în a lovi acest sector de care este foarte dependentă.

De mai multe zile, lista companiilor occidentale care părăsesc Rusia se extinde, ceea ce riscă să ducă la un val masiv de concedieri.

În afara companiilor care se închid din cauza sancţiunilor, care vizează în special băncile şi grupurile energetice, numeroase companii din sectorul consumului au anunţat de asemenea că îşi suspendă activităţile. 

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. ...e f.bine ca Rusia a inceput sa se ingrijoreze...Ce a castigat de fapt Putin pana la urma.1.). Razboiul de invazie in Ucraina conform strategiei lui Putin... este un esec....2.) Urmeaza efectele economice,pe care deja le simte si se vede ca este ingrijorat de efectele ce vor urma.( cf. si afirmatiilor lui Joe Biden) Solutia ; Dupa ce si Zelenskiy isi da seama ca UE si NATO se cam exchiveaza de la anumite promisiuni (livrari de avioane de vanatoare, oprirea livrari de gaze naturale ...si nu in ultimul rand...pentru a opri eventualele lupte de gherila din Ucraina , singura solutie...Un Armistitiu...deja Zelinski s-a exprimat ca nu mai vrea in Nato,restul punctelor de negociere urmeaza.....

    1. Inventezi. A zis "ne vom gandi serios" cum sa ripostam.

      1) Razboiul este un succes. Ucraina militarizata este distrusa.

      2) Urmeaza sa suferi de frig. Borell a zis azi sa dai temperatura mai jos si sa mai pui o haina. 

      Trolache rus sper ca traiesti in Rusia si nu vei fii afectat de sactiunile Rusiei.

      Haha ce-mi plac glumele mele 

    Dr. Vernon Coleman: Războiul trebuia să apară pentru continuarea implementării Marii Resetări

    Acum că au reușit să îi facă pe cei mai mulți să se ascundă în spatele canapelei sau sub pat din cauza falsei amenințări Covid, au introdus în meniu două noi amenințări: războiul și furtunile, scrie dr. Vernon Coleman într-un editorial publicat de Daily Expose. 

    Într-un timp mai scurt decât este necesar pentru a viziona o colecție de filme pe DVD, ne-au oferit Furtuna Dudley, Furtuna Eunice și Furtuna Franklin. 

    Vor mai fi multe furtuni anul acesta: câteva brize mai puternice, unele naturale și multe create intenționat. Orice adiere de vânt va avea un nume. Orice briză va fi transformată în furtună - la fel cum orice actriță pensionară devine o fostă vedetă de film. Ziarele și televiziunile vor scoate din arhivă toate fotografiile vechi cu mări învolburate și copaci căzuți.  

    Dacă Boris Johnson mănâncă niște varză de Bruxelles și fasole, îi vor da un nume rezultatului. 

    Pentru a ne ține în priză, unele dintre furtuni vor fi violente. Probabil că acelea vor fi cele fabricate. 

    Și vor fi valuri de căldură, căderi abundente de zăpadă și probabil un tsunami sau două (ușor de creat, așa cum am explicat anterior, cu ajutorul unei explozii subacvatice). 

    Desigur, nu poți ucide miliarde de oameni cu vremea rea, dar poți crește prețurile la alimente și energie și poți ucide milioane de oameni prin economii distruse, sărăcie și foamete. Recentele furtuni din Marea Britanie au dus la închiderea imediată a școlilor și a căilor ferate („ca nu cumva să cadă vreun copac și să lovească pe cineva”) și la întreruperea aprovizionării supermarketurilor. Toate acestea au fost în mod evident exagerate, pentru a provoca mai multe pagube societății și economiei. 

    Trebuie să ne aducem aminte că unul dintre scopurile a tot ceea ce se întâmplă este controlul populației. 

    Vor urma și războaie - așa cum au amenințat cu ceva timp în urmă. 

    Este limpede că ne îndreptăm spre un nou Război Rece de lungă durată, cu Rusia și China de o parte și America și Europa de cealaltă. 

    Amintiți-vă doar că atât președintele Putin, cât și președintele Zelenski al Ucrainei au luat cuvântul la Forumul Economic Mondial al lui Schwab. ( Desigur, la fel ca și Biden, Johnson, Macron, Trudeau și Arden din Noua Zeelandă, printre mulți alții). 

    Este greu de înlăturat sentimentul că Schwab se află în spatele scenei, trăgând sforile, iar dacă, în urma invadării Ucrainei de către Rusia, Occidentul va decide să intervină militar, acest lucru se va întâmpla din dorința conspiratorilor, care văd în aceasta o modalitate de a distruge și mai mult economia globală și de a provoca pierderea câtorva milioane de vieți omenești. 

    Nu uitați că ruinarea economiei globale este un pas esențial pe drumul către Marea Resetare. Retorica venită de la Washington și Londra sugerează în mod cert că atât Biden, cât și Johnson sunt disperați să exacerbeze situația, să provoace mai multă teroare, să crească prețul energiei și să îngrozească pe toată lumea. 

    Odată ce veți înțelege care este planul lor, veți vedea cu ușurință și ce urmează să se întâmple mai departe. 

    Furtunile și războaiele au fost dintotdeauna parte a Marii Resetare. 

    Cu toții și-au citit exemplarele cărții „1984” a lui George Orwell. 

    Dar și noi la fel - și știm ce va urma și de ce. 

    Iar această cunoaștere ne oferă șansa de a ne pregăti. 

    Așa cum recomand de aproape doi ani, faceți-vă provizii de hrană, pregătiți-vă pentru penuria de electricitate și de combustibil și, dacă este posibil, economisiți niște bani, care să vă ajute să treceți prin vremurile tulburi pe care le-au planificat. 

    Nu uitați: frauda Covid a fost doar începutul. Conspiratorii abia și-au început campania de preluare a controlului total. 

    Fiți pregătiți și rămâneți puternici. 

    1. Aveți perfectă dreptate

      Fiti pregatiti si ramaneti puternici... lol

    Nu e razboi economic. E o operatiune normala de denazificare a unui stat intrat pe mina unui dezaxat.

    In 6-7 luni, vom vedea barilul sub 50 dolari. Iar China va stabili pretul la care cumpara gazul rusesc. 

    1. dezaxatul fiind Zelensky care a amenintat cu un ultimatum la conferinta de securitate de la munchen

      a amenintat ca se va inarma nuclear 

      De la cine se va inarma nuclear?

      Ramai la siturile moldovenesti si rusesti ca acolo merge propagandaasta stupida  

    Mesajul 3 este cel mai aproape de realitate.Sa speram ca asa va fi realitatea cu sghimbarile de rigoarevom vedea si o rusie mai democrata si sluga la cghineji numai asa se va invata minteacesti bolsevici nenorocitima refer la conducatori nu la populatia rusiei.

    1. Chiar asa,sunt turisti rusi blocati peste tot in lume.Ce face lumea civilizata si democrata,rezolva o nedreptate cu alta nedreptate?

      Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi al Naţiunilor Unite (UNHCR) sa deschida culoare umanitare spre Kiev, Harkov, Mariupol, Odessa.

      Voluntarii care-i ajuta pe refugiatii ucrainieni vor ajuta si turistii rusi sa ajunga in siguranta in Ucraina, vechi teritoriu rusesc. 

      Da.

      Ai probleme? 

      Normal,unde-i dreptatea si democratia?Macar sa nu se mai prefaca ca sunt buni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb