Lenovo îşi extinde oferta de desktopuri de dimensiuni reduse şi lansează PC-ul "servietă"

comunicat Lenovo
Ziarul BURSA #Companii #IT / 31 ianuarie 2007

Lenovo anunţă astăzi lansarea noului desktop ThinkCentre A55 Small Form Factor (SFF), care include tehnologii de vârf precum procesoarele Intel Core 2 Duo şi sistemul de operare Microsoft Windows Vista, PC-ul având dimensiunile unei serviete de mărime medie.

În contextul în care companiile caută modalităţi de a eficientiza utilizarea spaţiului limitat oferit de birouri, desktop-urile de dimensiuni reduse tind să se transforme în preferatele managerilor de IT şi ale proprietarilor de afaceri. Design-ul modelului ThinkCentre A55 SFF are dimensiuni cu aproximativ 64% mai mici decât ale desktop-urilor tradiţionale Lenovo şi cu 25% mai mici decât ale desktop-urilor Lenovo de mici dimensiuni. Dimensiunile sale reduse aduc pe biroul Dvs. spaţiu suplimentar pentru alte echipamente, ca de exemplu un monitor adiţional necesar lucrului cu dual-monitor sau pentru un printer sau un scanner personal.

"Constatăm că desktop-urile cu dimensiuni reduse sunt adoptate pe scară tot mai largă în instituţii din domenii precum sănătate, educaţie, finanţe sau telecentre", a declarat Tom Tobul, Director Executiv, Desktop Marketing, Lenovo. "Adăugând modelul A55 la linia noastră de PC-uri ThinkCentre, oferim utilizatorilor din companiile mici şi mijlocii acces la cele mai performante calculatoare, cu design de dimensiuni reduse, dar cu funcţii complete. Ele pun la dispoziţia utilizatorilor cele mai recente inovaţii, cum ar fi noul sistem de operare Windows Vista şi setul de instrumente ThinkVantage Technologies."

Instituţii importante din domeniul educaţiei au ales să utilizeze notebook-uri şi desktop-uri Lenovo în laboratoare, săli de clasă şi birouri.

"Principala prioritate este să le asigurăm elevilor noştri instrumente tehnologice care să le încurajeze dezvoltarea educaţională," a declarat Pam Schiffman, Chief Technology Officer la Iredell-Statesville Schools. "Am ales desktop-urile ThinkCentre de la Lenovo datorită dimensiunilor lor, fiabilităţii şi uşurinţei cu care pot fi utilizate. Dat fiind spaţiul limitat în sălile de clasă şi în laboratoare, aceste PC-uri ne oferă avantajele dimensiunilor unui notebook, la un preţ accesibil. De asemenea, folosind tehnologiile ThinkVantage de la Lenovo, elevilor le este mai uşor să lucreze, iar personalul nostru de IT este mai eficient în întreţinerea PC-urilor."

Noul desktop A55 vine echipat cu Lenovo ThinkVantage Technologies, un set de aplicaţii care include "Rescue and Recovery" şi "Client Security System", contribuind la reducerea costurilor pentru recuperarea de date şi gestionarea parolelor.

Începând cu data de 30 ianuarie, utilizatorii vor putea să achiziţioneze diferite modele de notebook-uri şi desktop-uri Lenovo, cu sistemul de operare Windows Vista preinstalat. De asemenea, Lenovo a integrat în noul sistem de operare instrumentele sale software Lenovo ThinkVantage şi Lenovo Care. Aceste aplicaţii îmbunătăţesc utilizarea Windows Vista, contribuind la scăderea costului total de deţinere al PC-ului, ce reprezintă un element foarte important pentru companii. Anumite modele de PC-uri Lenovo vor fi adaptate pentru Microsoft Office 2007 Business Suite.

Preţuri şi disponbilitate

Modelul ThinkCentre A55 SFF, conceput şi vândut la un preţ accesibil micilor companii - începând cu 720 USD (fără TVA) - este disponibil prin partenerii Lenovo autorizaţi in Romania.

(Preţurile nu includ taxele sau cheltuielile de transport şi pot fi modificate fără un avertisment prealabil. Preţurile cu care este revândut modelul pot să difere. Preţurile nu includ toate caracteristicile menţionate în anunţurile publicitare. Toate ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil. Lenovo îşi rezervă dreptul de a modifica ofertele de produse şi specificaţiile acestora, în orice moment, fără un avertisment prealabil).

Despre Lenovo

Lenovo este dedicat realizării celor mai bune PC-uri din lume. Modelul de afaceri al Lenovo se bazează pe inovaţie, eficienţă operaţională şi satisfacţia clienţilor, concentrându-se şi asupra investiţiilor pe pieţele emergente. Formată în urma achiziţionării de către Lenovo Group a fostei Divizii de Personal Computing a IBM, compania dezvoltă, creează şi lansează pe piaţa mondială produse şi servicii de tehnologie fiabile, de înaltă calitate, sigure şi uşor de utilizat. Lenovo deţine importante centre de cercetare în Yamato - Japonia; Beijing, Shanghai şi Shenzhen - China; Raleigh - Carolina de Nord.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb