LG Electronics la CERF 2007

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 mai 2007

LG Electronics, lider mondial în domeniul electronicelor şi al comunicaţiilor mobile, participă la a XVI-a ediţie a celui mai mare târg IT&C, CERF 2007, în perioada 9-13 mai 2007.

LG va etala in Complexul Expoziţional Romexpo noua gamă de televizoare cu plasmă şi televizoare LCD Full HD, seria de displayuri cu DVR încorporat (PC1RR, LC2RR) cele mai noi modele de monitoare LCD din seriile Fantasy, Ultra Slim, Glossy sau Diamond, primul player din lume care redă două formate (Blue-ray şi HD-DVD), telefoane de ultimă generaţie cu design inovator din seria Black Label, precum şi cea mai recentă inovaţie în materie de telefonie mobilă, terminalul Prada by LG, KE850.

În pavilionul 13 de la Romexpo, LG îşi expune noile produse, pentru al patrulea an consecutiv, pe o suprafaţă de peste 200 de metri pătraţi. Vor putea fi admirate ultimele tehnologii din gama de telefoane mobile, digital display şi digital media: 7 categorii de monitoare TV, 3 modele de plasma TV, 3 categorii LCD TV, 2 produse de stocare optică, seria LG Chocolate, noi modele middle şi high-end, precum şi noul terminal I-mode.

"Din experienţa ultimilor ani putem spune că românii apreciază tot mai mult produsele LG pentru inovaţia pe care o aduc în materie de design şi tehnologie. Prezenţa companiei noastre la ediţia din acest an a CERF va prilejui vizitatorilor o nouă experienţă cu brandul, aceştia putând admira noile game de produse. Participarea LG la CERF reprezintă o ocazie excelentă de interacţiune cu un brand inovator", a declarat domnul Han Khyu, Preşedinte LG Electronics România.

Despre LG Electronics România

LG Electronics se află pe piaţa din România începând din anul 1990, prin intermediul distribuitorilor autorizaţi, şi din anul 2004 ca LG Electronics România. Cu o cifră de afaceri de 75 de milioane Euro în anul 2006, compania vizează ca pană în 2007 să devină brandul premium numărul 1 pe piaţa locală a electronicelor şi electrocasnicelor. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm accesaţi www.lge.ro

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (Korea Stock Exchange: 06657.KS) este lider mondial în furnizarea de produse inovatoare din domeniul electronicii, informaţiilor şi comunicaţiilor. Compania are peste 82.000 de angajaţi în cele 120 de birouri, care includ 80 de filiale deschise în întreaga lume. Alcătuită din 4 mari divizii: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display şi Digital Media cu vânzări globale de peste 38.6 miliarde USD în 2006, LG Electronics este cel mai mare producător de terminale CDMA, aparate de aer condiţionat, sisteme de stocare optică, DVD playere şi sisteme home theater de pe piaţa mondială. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.lge.com

Principalele produse expuse la CERF 2007

LCD

Seria de televizoare LCD LF6 Full HD dispune de o rezoluţie nativă de 1920X1080p şi de tehnologia XD Engine, care permite procesare full HD fără descalare.

Această serie este optimizată pentru cei care vor să vizioneze filme la o calitate foarte bună, datorită procesării full HD, care permite redarea imaginilor fără efect de blurring. Luminozitatea şi contrastul sunt de asemenea optimizate prin tehnologia Intelligent Eye.

Seria de televizoare LCD LY9 Full HD introduce o nouă experienţă de vizionare, datorită rezoluţiei de 1920X1080p, a conectivităţilor de care dispune şi a desingului minimalist. Pentru o vizionare cât mai bună, ecranele modelelor din această serie pot fi rotite până la 30 de grade.

O nouă serie de televizoare LCD HD Ready completează gama LG: seria LC5, care suportă o rată de contrast de până la 5000:1, pentru imagini bine definite. Modelul 42LC51 dispune de un timp de răspuns de 5ms, pentru imagini în derulare rapidă.

PDP

Cu un design negru elegant, seria de plasme slim PC5 HD redă imagini naturale, datorită tehnologiei XCC (Extreme Contour Compensation).

DVR

Plasma TV 42PC1RR din seria HD-ready vine cu o diagonală de 42 inch şi DVR încorporat de 80 GB. Punctul forte al noului model este reprezentat de funcţia "Time Shift", care se activează automat la pornire sau la schimbarea canalului, începând înregistrarea programului selectat timp de o oră. Graţie memoriei interne de 80 GB HDD, telespectatorii pot înregistra programele preferate timp de până la 40 de ore, dintre care 20 de ore ofera o inregistrare a imaginii de cea mai înaltă calitate, în timp ce cele doua tunere permit vizionarea unui program în timp ce un altul este înregistrat. Alături de modelul 42PC1RR, LG prezintă şi modelele de plasme TV cu diagonala de 50 de inci, 50PC1RR şi modelul cu diagonala de 42 de inci, 42PC51.

Televizorul LCD cu diagonala de 42 de inchi, 42LC2RR face parte din seria de televizoare LCD inovatoare cu DVR (Digital Video Recorder) încorporat.

42LC2RR, televizorul LCD HD Ready cu DVR încorporat, vine cu funcţia "Time Shift" ce permite înregistrarea automată a unui program TV timp de o oră în momentul în care funcţia este activată sau canalul TV este schimbat. Panel-ul HD Ready XGA (rezoluţie de 1366 x 768) şi cu input-ul HDMI facilitează conexiunea bună cu set top box HD sau cu formatele Blu-ray şi HD DVD, utilizând un singur cablu. Un alt model prezentat de LG Electronics în cadrul CERF 2007 este televizorul LCD cu diagonala de 37 de inci, 37LC2RR.

Monitoare LCD

Monitoare Wide

Monitorul L226WT-WF face parte din noua serie Flatron care este optimizată pentru lucrul cu noul sistem de operare Microsoft, consumatorii bucurându-se de funcţionalitatea crescută şi de un display generos, cu un format foarte atractiv, capabil să redea imagini HD, astfel că devine preferatul împătimiţilor de jocuri pe calculator. Modelul de 22 de inchi încorporează tehnologia DFC a LG, având astfel una dintre cele mai performante rate de contrast disponibile pe piaţă de 3000:1.

Din aceeaşi gamă fac parte modelele L194WT-SF, L206WT-SF ce vin nu numai cu cea mai mare rată de contrast disponibilă pe piaţa monitoarelor LCD - 2000:1 respectiv 3000:1, dar şi cu timpul de răspuns performant de 5ms, respectiv 2 ms. Formatul 16:10 al monitorului asigură o perspectivă largă a imaginilor, iar tehnologia DFC face aceste modele preferatele împătimiţilor de jocuri pe calculator, asigurând cea mai bună calitate chiar şi imaginilor în mişcare. Alături de aceste modele, mai putem aminti şi monitorul cu diagonala de 24 de inci, L246WP-BN care este dotat cu HDMI si conexiunile aferente.

Monitoare Fantasy

Monitoarele cu diagonala de 19 inci L1900E-BF, L1900J-BF, L1900R-BF fac parte din gama Emotional, gamă evidenţiată şi în cadrul CeBIT, toate cu timpul de răspuns ultra rapid de 2ms, rată a contrastului de 3000:1 şi oferă ughiuri de vizibilitate de 170 grade. În plus, gama de monitoare Fantasy are certificare Windows Vista Premium

Monitoare cu tuner TV

Monitoarele cu tuner TV M1921A(19 inci), M198WA (19 inci) şi M208WA (20 inci) fac parte din gama LG Flatron Multimedia, fiind optimizate pentru un conţinut High Definition şi care facilitează în acelaşi timp conectivitatea.

Modelele M198WA (19 inci) şi M208WA (20 inci ) dispun de cea mai bună calitate a imaginii disponibilă pe piaţă. Cu o rezoluţie de 1440 x 900 pentru modelul de 19 inci şi o rezoluţie de 1680 x 1050 pentru modelul de 20 de inci, gama LG FLATRON M8W oferă cea mai mare rată de contrast, 3000:1 şi un timp de răspuns de 5 ms. Tehnologia Digital Fine Contrast Ratio (DFC) permite imagini de o claritate excepţională, oferind utilizatorilor o experienţă unică şi reală. Alte funcţionalităţi de excepţie oferite de aceste produse sunt: conexiunea DVI, tunerul TV, speaker-ul încorporat (3W x 2) şi unghiul de vizualizare de 170/170 grade.

Ultra Slim

Monitoarele L1970HR şi L1770HQ fac parte din nouă serie de monitoare LCD FLATRON Ultra Slim LX70H - dotate cu funcţia DFC (Digital Fine Contrast). Spre deosebire de modelele gamei din 2006, aceste noi modele vin cu uimitoarea rată de contrast 3000:1, cea mai mare disponibilă pe piaţă în acest moment, păstrând timpul de răspuns ultra performant de 2ms (GTC), care satisface şi cel mai exigent gamer.

Optical Storage

La această ediţie a CERF, LG Electronics prezintă primele dispozitive din lume de redare/înregistrare multi format, produse multi stocare Super Multi, compatibile cu toate formatele DVD, care pot scrie DVD-RAM, DVD+R/RW, DVD-R/RW, CD-R/RW.

Modelul GGW-H10N care suportă formatele Blu-ray şi HD DVD-ROM este compatibil cu discurile Blu-ray, DVD şi CD la citire/scriere şi HD-DVD-ROM la citire, devenind astfel cea mai completă unitate disponibilă pe piaţă. Totodată, produsul poate înregistra până la 50GB, echivalentul a 4-1/2 ore de film HD sau 22 de ore de film standard. Depăşind standardul în domeniu, LG oferă pentru discurile Blu-ray o viteză de înregistrare de 4x, cea mai rapidă de pe piaţă, astfel că timpul de înregistrare a unui BD-R disc este de doar 23-24 de minute.

Modelul Super Multi Blue BH-100 este primul player dual-format de înaltă definiţie menit să pună capăt confuziei generate în rândul consumatorilor de către distincţia dintre discul Blu-ray şi HD DVD. Funcţia de securitate a unităţii oferă multiple opţiuni pentru protecţia discului, precum Password Encription (care nu permite accesul neautorizat), Disc Creator Authentication (protecţie prin semnătură digitală), Integrity Checker (detectează datele compromise), Data Insurance.

Telefoane mobile

Prada by LG

Modelul KE850, Prada by LG introduce interfaţă senzitivă care înlocuieşte clasica tastatură, transformând simpla utilizare a telefonului mobil într-o adevărată experienţă tactilă. Alături de display-ul LCD de dimensiuni mari ce maximizează impactul vizual, consumatorii beneficiează de o serie de dotări principale ale telefonului care includ camera video de 2 mega pixeli cu lentile Schneider-Kreuznach încorporate, video player şi totodată, capacitatea de vizualizare documente.

Seria Chocolate

Modelul KG800 Black Chocolate, este primul din noua gamă "Black Label" ce pune accent pe design şi se adresează consumatorilor care apreciază stilul în egală măsură cu tehnologia. Având o suprafaţă netedă şi un aspect uimitor, modelul LG Chocolate rămâne complet negru până ce touch-pad-ul - o premieră pentru telefonia mobilă - este atins uşor. Odată activată, suprafaţa personalizată a telefonului si iconurile ce se activează la simpla atingere dezvăluie un ecran full-colour ce completează designul unic şi senzaţia de minimalism.

Modelul KG800 White Chocolate reprezintă terminalul ideal pentru cei care preferă stilul şi eleganţa date de culoarea albă. Designul telefonului LG nu exclude tehnologia, iar White Chocolate e ilustrarea combinaţiei perfecte între cele două aspecte: playerul MP3/AAC de ultimă generaţie, memoria internă de 128 MB, camera foto/video de 1.3 megapixeli ori autonomia de până la 200 de ore de convorbire sunt argumente convingătoare în acest sens.

Modelul KG800 Pink Chocolate este telefonul dedicat tinerelor care doresc sa iasă din tipare şi să se facă remarcate în orice împrejurare. Touch-pad-ul rămâne semnul distinctiv, telefonul dispunând de specificaţii tehnice neschimbate, însă "atitudinea" lui este una nonconformistă.

Modelul KG800 Wine Chocolate vine cu aceleaşi dotări ca şi celelalte terminale din familia Chocolate, constituind în acelaşi timp un echilibru perfect între stil şi funcţionalitate.

Modelul KG810 este varianta cu clapetă a celebrului telefon Chocolate şi asemenea celorlalte terminale din acestă familie, reprezintă un must have, oferind acelaşi design atrăgător şi tastatură senzitivă, lansând un nou trend în materie de telefoane mobile cu clapetă.

Modelul KE800 Chocolate Platinum completează seria Chocolate, aducând un plus de funcţionalitate prin slotul pentru memorie externă şi dotarea cu o cameră foto de 2MP.

Shine

Al doilea terminal din gama Black Label, LG Shine este primul terminal slider creat în metal, îmbinând designul deosebit cu tehnologia de înaltă calitate, incluzând card de memorie externă (MicroSD card) şi cameră foto auto focus de 2 megapixeli cu lentile Schneider-Kreuznach. Mai mult, LG a încorporat în terminalul KE970 o întreagă serie de dotări de vârf precum gama largă de culori a display-ului, media player-ul cu suport multi-codec (MP3, WAV, ACC++), compatibiltata GPRS şi EDGE sau conectivitatea Bluetooth şi USB .

I-mode

LG îşi lărgeşte gama de telefoane mobile de pe piaţa din România cu un nou model I-mode, L343i, prezentat în cadrul CERF. Terminalul dispune de conexiune WAP 2.0, USB-PC Sync şi de mesagerie SMS, EMS, MMS şi servicii e-mail.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb