Lindab si Baxi demareaza un parteneriat local pentru montarea de panouri solare

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 19 martie 2009

Lindab Romania, lider autohton in sisteme de invelitori si Baxi Romania, unul dintre principalii distribuitori locali de echipamente termice, au incheiat un parteneriat in vederea oferirii de solutii integrate de invelitori si panouri solare. Parteneriatul dintre cele doua companii presupune, intr-o prima faza, schimbul reciproc de expertiza si informatii generale si tehnice legate de produse. In cadrul colaborarii, Lindab va asigura sisteme pentru fixarea panourilor solare pe acoperis, iar BAXI va oferi consultanta si training specializat in montarea panourilor solare.

"Optiunea pentru panouri solare aduce noi provocari in asigurarea atributelor functionale si estetice ale invelitorilor. Raspundem prin acest parteneriat unei nevoi firesti si actuale. Am ales BAXI Romania, companie compatibila cu calitatea si valorile Lindab, ca partener in acest demers, pentru a oferi impreuna solutii optime pentru aceasta nevoie", a declarat Andrei Sulyok, General Manager Lindab Romania.

"Tehnologiile verzi au ajuns o alegere curenta pentru asigurarea confortului termic si in Romania. In acest context, devine o necesitate armonizarea nevoii de producere a energiei termice prin panouri solare, cu pastrarea integritatii functionale si estetice a acoperisurilor. Toate aceste aspecte impun o colaborare activa intre montatorii de instalatii termice si cei de sisteme de invelitori, pentru a furniza beneficiarului final un sistem complet alaturi de servicii de cea mai buna calitate. Prin imbinarea cu succes a expertizei noastre cu cea a Lindab, asiguram o solutie integrata care completeaza reciproc calitatea produselor Baxi cu cea a invelitorilor Lindab", a declarat Sever Scarlat, General Manager BAXI Romania.

Principalul segment de produse Lindab vizat de acest parteneriat este Lindab Protectline - elementele de siguranta pentru acoperisuri. Acesta reprezinta un sistem complet de componente cu ajutorul carora se asigura accesul si care permit deplasarea in conditii de siguranta pe acoperis. Astfel, montatorii care desfasoara lucrari de montare si intretinere pe acoperis pot lucra in conditii de maxima siguranta.

In cadrul parteneriatului, Baxi Romania ofera traininguri specializate pentru fixarea panourilor solare, dedicate montatorilor de tigla metalica din reteaua de parteneri nationali Lindab. Pana in prezent au beneficiat de training Baxi peste 60 de montatori din intreaga tara.

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 30 de tari si un numar de 5000 de angajati.

Grupul Baxi ocupa locul trei in industria termotehnica europeana si este prezent si apreciat pe toate continentele. Grupul, care detine 16 fabrici si 12 marci distincte, investeste anual aproximativ 30 milioane EUR in dezvoltare si cercetare. In Romania, marcile Grupului - BAXI, WESTEN si ROCA - sunt comercializate de catre Baxi Romania. Compania este singurul furnizor de pe piata autohtona de profil care ofera clientilor beneficiul "8 ani garantie" pentru toate produsele din gama centralelor BAXI, perioada ce reprezinta durata medie de viata a unei centrale termice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb