Ludovic Orban: "Alianţa PSD-PNL reprezintă un grav pericol pentru democraţia din România"

S.B.
Politică / 3 iunie

Ludovic Orban: "Alianţa PSD-PNL reprezintă un grav pericol pentru democraţia din România"

Alianţa PSD-PNL reprezintă un grav pericol pentru democraţia din România, a afirmat luni liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, copreşedinte al Alianţei Dreapta Unită, adăugând că alegerile din 9 iunie sunt "despre supravieţuirea democraţiei", informează Agerpres.

"Alianţa PSD-PNL reprezintă un grav pericol pentru democraţia din România, o ameninţare gravă la adresa libertăţii românilor şi un grav pericol pentru drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor români. Alegerile din 9 iunie nu sunt doar alegeri despre kilometri de asfalt, despre apă, canalizare, gaz sau despre alte chestiuni care ţin de administraţia locală. Alegerile din 9 iunie sunt despre supravieţuirea democraţiei în România. Oamenii care vin la vot trebuie să aibă clar în vedere că votul lor nu este doar un vot pentru aleşii locali, indiferent de culoarea politică, votul lor este un vot pentru democraţie, dacă votează Alianţa Dreaptă Unită, şi este un vot împotriva democraţiei, dacă votează cu coaliţia PSD - PNL", a declarat deputatul, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.

El a amintit că este liberal, a promovat ideile liberale de 34 de ani şi de patru ani continuă să se lupte pentru promovarea valorilor, principiilor, ideilor liberale şi pentru o guvernare liberală, "singura care este capabilă să dezvolte România la nivelul şi la potenţialul său", "PSD şi PNL fiind anti-liberali" .

"Astăzi în România singurii liberali sunt liberalii din Forţa Dreptei, liberalii din USR, din PMP, liberalii din Alianţa Dreapta Unită. PSD şi PNL sunt anti-liberali, iar guvernarea lor este o guvernare (...) care calcă în picioare drepturile şi libertăţile individuale, care foloseşte instituţiile statului nu pentru a aduce creşterea calităţii vieţii, pentru a aduce garanţia drepturilor fundamentale ale cetăţenilor români, ci au transformat instituţiile statului şi administraţia locală în armate private ale celor două clanuri politice care încep să semene din ce în ce mai mult cu două mafii", a susţinut Orban.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Orban fost de PNL nu cel devenit,intre timp, prietenul de la la Budapesta incepe sa se asemene la discurs cu Putin .Mai are putin si isi face fostii camarazi „fascisti ” desigur daca privim structura de partid cu vicepresedinti cu tot , a Aliantei numita eronat Forta Dreptei , ne pare ca mergem cu barca pe Dunare la Budapesta .

    1. vrea sa spuna, ca psd e de stanga si pnl e de dreapta, sau era, si aceasta alianta e doar pt ciolan.

    A fost și pe timpul lui Câmpeanu. Era credibil Orban dacă se dezicea de usele 0, 1 nu doar de varianta actuală.

    Dar cand am avut "democratie" in Romania ?

    Orban are tupeu sa vorbească de democrație,tocmai el care a adus dictatura în România

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb