MAE: Persoanele care intră pe teritoriul Angliei supuse autoizolării - obligate la 2 teste pentru depistarea COVID

G.U.
Miscellanea / 15 februarie 2021

Persoanele care intră pe teritoriul Angliei supuse autoizolării - obligate la 2 teste pentru depistarea COVID

Ministerul Afacerilor Externe informează că autorităţile Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord au revizuit condiţiile de intrare pe teritoriul Angliei, astfel încât, începând cu data de 15 februarie 2021, toate persoanele supuse măsurii de autoizolare sunt obligate să efectueze, suplimentar, în intervalul de 10 zile, două teste moleculare pentru depistarea infecţiei cu virusul SARS-CoV-2, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al MAE, primul test trebuie efectuat în a doua zi de la sosire, iar cel de-al doilea va fi efectuat în a opta zi de la sosire.

"Costurile aferente testării sunt suportate de către persoanele în cauză, iar programarea pentru testare trebuie efectuată înaintea călătoriei. Detalii cu privire la procedura testării suplimentare sunt disponibile aici: https://www.gov.uk/guidance/how-to-quarantine-when-you-arrive-in-england. În situaţia în care unul dintre cele două teste este pozitiv, perioada de autoizolare se prelungeşte cu încă 10 zile de la momentul testării", se arată în comunicat.

Totodată, MAE reaminteşte că celelalte măsuri privind condiţiile de intrare în Anglia rămân în vigoare. Astfel, toate persoanele care sosesc în Anglia sunt obligate:

să completeze înainte de/la sosire Formularul de localizare (Passenger Locator Form). Formularul este disponibil la următoarea pagină de internet: https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before-travel-uk;

să prezinte un test cu rezultat negativ pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat într-un laborator autorizat, cu maximum 72 de ore înainte de începerea călătoriei. Detalii despre tipul şi caracteristicile testului sunt disponibile aici - https://www.gov.uk/guidance/coronavirus-covid-19-testing-for-people-travelling-to-england;

să se autoizoleze pentru o perioadă de 10 zile la adresa declarată înainte de/la sosire în Formularul de localizare (Passenger Locator Form).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb