"Maguay" a organizat a şasea ediţie a evenimentului "No Time for Downtime"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 octombrie 2008

"Maguay", companie care activează pe piaţa din România ca furnizor de soluţii complete, a organizat a şasea ediţie a evenimentului "No Time for Downtime".

Evenimentul "Maguay" este adresat companiilor care dezvoltă şi integrează proiecte de infrastructură hardware, ce implică servere şi staţii de lucru, soluţii de stocare, back-up şi arhivare. "No time for downtime" a pornit ca un eveniment menit să transfere expertiză şi resurse către companiile din piaţa de IT locală ce integrează servere sau proiecte de infrastructură pentru companii de dimensiuni mici sau medii până la cele cu necesităţi complexe.

La ediţia a şasea, care s-a desfăşurat la hotel Marriott pe 2 octombrie, au participat circa 130 de parteneri din ţară ai companiei şi furnizori de produse şi tehnologii: Intel, Microsoft, Quatum, QLogic, Symantec.

Tema principală a evenimentului din acest an a fost virtualizarea. Accentul a fost pus pe soluţiile de virtualizare şi noile platforme de tip server, care vor juca un rol din ce în ce mai important în creşterea performanţelor sistemelor, concomitent cu scăderea consumului de energie a acestora.

În cadrul evenimentului au fost prezentate două demonstraţii live: Performance per Watt şi Virtualization, susţinute de Peter Grant, Technical Marketing Engineer, Intel Corporation. De asemenea a fost prezentată şi soluţia Microsoft pentru virtualizare: Hyper-V.

"Maguay, partener autorizat şi certificat al principalilor lideri de tehnologie la nivel global, şi-a asumat misiunea de a construi împreună şi pentru clienţii săi infrastructuri IT de tip "no single point of failure", în care se regăsesc soluţii de referinţă, bazate pe cele mai noi tehnologii disponibile, integrate, adaptate şi customizate conform cerinţelor, specificului, şi nu în ultimul rând planurilor de dezvoltare ale companiilor client", a declarat Eduard Pughin, Manager Operaţional Maguay.

"Ne face o deosebită plăcere ca an de an să fim alături de partenerul nostru Maguay în demersul lor de a promova în piaţa locală soluţii care înglobează expertiza tehnologică la cel mai înalt standard (faptul că anul acesta < No time for donwtime > a avut ca şi temă principală virtualizarea este o dovadă în acest sens). Credem cu putere că doar prin astfel de parteneriate, viziunea noastră tehnologică poate deveni realitate. Pentru noi colaborarea cu Maguay din ultimii 6-7 ani rămâne un model de care suntem foarte mulţumiţi şi mândri în acelaşi timp!", a declarat Gabriel Pavel, Small MidMarket Solution and Partners Manager Microsoft Romania.

Înfiinţată în 1997, Maguay a realizat în 2007 o cifră de afaceri de 8,5 milioane euro. În 2008, compania îşi propune o creştere de până la 11 milioane euro şi consolidarea cotei în piaţa locală de servere, în paralel cu o extindere a competenţelor.

Acumularea unui nivel ridicat de expertiză a permis companiei îndeplinirea condiţiilor de certificare impuse de programe de parteneriat precum Intel Channel Partner Premier Member, Microsoft Gold Certified Partner şi Symantec Gold Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate - mediu ISO 9001 + ISO14001 şi este certificată de TUV Thüringen.

Compania a realizat proiecte de infrastructură complexe pentru companii ca Interbrands Marketing&Distribution sau Conpet SA.

Maguay importă şi distribuie în România produsele unor mărci consacrate la nivel internaţional precum Chieftec, Enlight, Funkwerk, iiyama, PNY, Promise, QLogic, Quantum, Symantec, Transcend, ATEN si Compro. Activitatea principală o constituie implementarea proiectelor IT complexe şi asamblarea de sisteme sub brand propriu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb