"Maguay" lansează noi serii de notebook-uri eXpertBook şi sisteme OfficePower

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 ianuarie 2010

Maguay, furnizor de soluţii complete în segmentul IT pe piaţa autohtonă, a lansat notebook-uri eXpertBook cu procesoare Intel Core i5/7 Mobile, compania revigorând astfel şi liniile de sisteme desktop cu un nou OfficePower EX, precum şi un nou eXpertStation MD.

Noile procesoare beneficiază de o serie de îmbunătăţiri ale tehnologiilor cu care arhitectura Nehalem ne-a obişnuit deja: Intel SmartCache, Intel TurboBoost, Intel HyperThreading, Intel Virtualization Technology for Directed I/O (VT-d) şi altele.

Eduard Pughin - Operational Manager Maguay, a declarat: "Cele două noi perechi de notebook-uri şi sisteme desktop aduc câştiguri mari de performanţă, lucru sprijinit în principal pe faptul că noile procesoare integrează în ele şi acceleratorul grafic. Acest aspect deschide o nouă eră în posibilităţile de utilizare ale unui PC, fie el notebook sau desktop. Tehnologiile noi puse astăzi la dispoziţia publicului, aduc beneficiile unor rezoluţii mai mari ale ecranului, performanţe mult mai ridicate şi de un consum de energie redus."

Totodată, Maguay a lansat eXpertBook 10G.03, notebook echipat cu cel mai nou procesor Intel Atom şi anume Intel Atom N450.

Ca şi celelalte procesoare lansate în 2010 de Intel şi noul Atom beneficiază de accelerare grafică integrată direct în procesor, lucru care va îmbunătăţi semnificativ performanţele notebook-urilor construite cu acesta. Faţă de vechile procesoare Intel Atom, modelul N450 are număr triplu de tranzistori şi instrucţiuni SSE/SSSE extinse.

Înfiinţată în 1997, Maguay a realizat în 2009 o cifră de afaceri de 12 milioane euro. Acumularea unui nivel ridicat de expertiză a permis companiei îndeplinirea condiţiilor de certificare impuse de programe de parteneriat: Intel Channel Partner Premier Member, Microsoft Direct OEM şi Gold Certified Partner şi Symantec Gold Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate - mediu ISO 9001 + ISO14001 şi este certificată de TUV Thüringen.

Maguay a obţinut în noiembrie 2008, eticheta ecologică europeană din partea Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile, fiind prima firmă românească din domeniul IT care deţine această certificare, pentru toate notebook-urile şi sistemele produse.

Maguay a realizat proiecte de infrastructură complexe pentru companii ca Interbrands Marketing & Distribution, Augsburg International, G4S / Group for Securicor, sau Conpet SA.

Maguay oferă pieţei româneşti o paletă completă de sisteme IT sub marcă proprie înregistrată - începând de la cele mai mici notebook-uri, continuând cu staţii desktop pentru birou sau pentru jocuri şi până la cele mai performante servere Intel cu 16 nuclee de procesare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb