Maguay prezintă la CERF 2007 cele mai noi soluţii profesionale adresate segmentului de business

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 mai 2007

Maguay, companie care activează pe segmentul integrării de sisteme, staţii grafice şi servere şi al integrării de soluţii informatice, prezintă în cadrul expoziţiei locale de tehnologie a informaţiei şi comunicaţiilor - CERF 2007 - cele mai noi produse adresate segmentului de business.

Compania expune produse în premieră pentru România, precum staţia grafică pentru profesionişti GrafikPower V8, dar şi noutăţi pe care partenerii Maguay le lansează sau le-au dezvoltat în ultima perioadă - soluţii wireless lansate de Funkwerk Enterprises sau echipamente pentru stocare, salvare, arhivare si recuperare date provenind de la furnizori precum Promise, QLogic, Quantum.

Participarea la CERF 2007 ne oferă posibilitatea de a prezenta noutăţile din domeniu, iar parteneriatele pe care le dezvoltăm cu producători de top ne permit să venim cu o ofertă completă pentru servere, stocare şi backup", declară Eduard Pughin, director operaţional Maguay.

În premieră pentru România, Maguay aduce staţia GrafikPower V8, completând astfel gama de staţii grafice destinate profesioniştilor. Modelul se remarcă prin specificaţii puternice, venind echipat cu cele mai puternice procesoare cu 4 nuclee Intel - Quad-core, suport pentru tehnologia de virtualizare şi adresabilitate memorie pe 64-bit şi, pentru un plus de performanţă, acceleratorul grafic NVIDIA Quadro. Aplicaţii precum Adobe Photoshop şi Premiere, 3Dstudio, AutoCAD şi sistemele de operare Windows XP si Vista au suport nativ pentru tehnologia multi-core.

Maguay expune, de asemenea, noile echipamente lansate de Funkwerk Enterprises: soluţii wireless pentru birouri, depozite şi medii industriale; echipamente de securitate tip UTM (Unified Threat Management); echipamente de acces şi soluţii de comunicaţie VoIP.

Parteneriatele pe care compania le-a încheiat în ultima perioadă fac posibilă testarea, în cadrul expoziţiei şi a echipamentelor pentru stocare, salvare, arhivare şi recuperare de date, acestea provenind de la furnizori precum Promise, QLogic şi Quantum, dar şi gama completă de servere pe arhitectura Intel, bazate pe procesoare Intel Xeon şi Itanium2 - tehnologie multi-core, inclusiv servere înalt fiabilizate pentru mediul industrial; staţia GamePower, considerată cel mai bun PC pentru jocuri construit pe piaţa din România în 2006.

Fiind un distribuitor important al unor mărci importante la nivel internaţional, Maguay completează gama de produse prezentate la CERF cu acelea destinate revânzării prin reţeaua de dealeri, printre acestea: monitoarele iiyama, memoriile Transcend, carcasele Chieftec, plăcile grafice Verto şi Quadro de la PNY.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitaţi site-ul web www.maguay.ro.

Despre Maguay:

Înfiinţată în 1997, Maguay a realizat în 2006 o cifră de afaceri pe grup de 7 milioane euro, în creştere cu 25% faţă de anul anterior. Pentru 2007, compania îsi propune o creştere până la 10 milioane euro a cifrei de afaceri şi consolidarea cotei în piaţa locală de servere, în paralel cu o extindere a competenţelor.

Acumularea unui nivel de expertiză înalt a permis companiei îndeplinirea condiţiilor de certificare impuse de programe de parteneriat, precum Intel Channel Partner Premier, Member Microsoft Gold Certified Partner, Symantec Gold Partner şi Oracle Partner.

Compania a realizat proiecte de infrastructură complexe pentru companii ca Interbrands Marketing&Distribution, A&D Pharma, Augsburg International sau ISTA Romania.

Maguay importă şi distribuie în România produsele unor mărci consacrate la nivel internaţional precum Chieftec, Enlight, Funkwerk, iiyama, PNY, Promise, QLogic, Quantum si Transcend. Activitatea principală o constituie implementarea proiectelor IT complexe şi asamblarea de sisteme sub brand propriu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb