"Managementul complet al documentelor într-o organizaţie ( abordare practică)"

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 iunie 2009

În luna mai 2009, CG&GC IT SA şi ELO Digital Office, au organizat în oraşele: Craiova (7 mai), Constanţa (14 mai) şi Oradea (28 mai), conferinţa cu tema "Managementul complet al documentelor într-o organizaţie (abordare practică)".

În cadrul acestui eveniment, organizatorii şi-au propus să iniţieze o campanie de informare şi de promovare a soluţiei de arhivare electronică şi management de documente, plecând de la soluţii compacte şi inteligente cum ar fi multifuncţionalele laser Lexmark, componente de reţelistică HP ProCurve, servere HP şi binenţeles soluţia ELO Digital Office.

În cadrul evenimentului s-a prezentat şi studiul de caz privind implementarea în CG&GC, a unui sistem de document management - ELO DMS, soluţie orientată atât pe arhivarea electronică a documentelor cât şi pe fluxurile de circulaţie a documentelor într-o companie.

Cu soluţia de management al documentelor, toate informaţiile din companie (inclusiv mesajele email, documente, înregistrări) sunt alocate structurat şi arhivate într-o singură locaţie centrală, arhiva ELO. Sistemul permite realizarea de back-up, astfel încât să asigure un nivel ridicat de siguranţă.

"Colaborarea pe care o avem cu CG&GC IT SA este una specială şi extrem de importantă atât pentru ELO, pentru CG&GC IT dar mai ales pentru clienţii noştri. Asta pentru că CG &GC nu este doar un integrator oarecare cu un portofoliu de soluţii IT, ci este un integrator care întâi testează şi utilizează o soluţie în cadrul firmei şi abia apoi o propune clienţilor săi. Asta înseamnă mai mult decat profesionalism, înseamnă credibilitate şi experienţă."

declară Claudiu Borsan, Director de Vânzări ELO Digital Office Romania .

Produsele HP ProCurve sunt construite pe standarde, se integreaza în reţelele existente şi asigură un plus de flexibilitate pentru o dezvoltare viitoare a reţelei şi adoptarea de noi servicii, şi nu în ultimul rând au garanţie pe viaţa. Gama de produse acoperă cele mai complexe nevoi ale clienţilor în dezvoltarea reţelelor, oferta noastră acoperind inclusiv zona de centre de date, securitate, management pentru echipamentele proprii şi cele ale concurenţei. HP oferă finanţare cu dobândă zero direct clienţilor finali prin HP Finance, pentru o anumită valoare de contract.

"Clienţii din Romania ar trebui să considere oferta ProCurve indiferent dacă fac doar un upgrade de reţea sau îşi construiesc această reţea de la zero sau doar realizează o optimizare a costurilor aferente mentenanţei infrastructurii existente. În România, ne bucurăm de concursul partenerilor în dezvoltarea pieţei ProCurve, construim competenţe în rândul acestora şi în rândul clienţilor finali.

Parteneriatul cu CG&CG este extrem de valoros pentru noi şi ne dorim să fim prezenţi în orice proiect major dezvoltat de această companie." Declară Anca Stancu, Country Manager România, Bulgaria & Moldova HP ProCurve Networking

În cadrul evenimentului, Lexmark România a prezentat o nouă formulă pentru a economisi timp şi bani, protejând în acelaşi timp mediul înconjurator.

Au fost prezentate soluţiile compacte, inteligente şi puternice Lexmark care pot deservi clienţii din grupuri mici pâna la grupuri departamentale de lucru. Aceste produse şi soluţii sunt cea mai bună alegere în strategia reducerii de costuri oferind economii fără sacrificiu.

Imprimantele şi multifuncţionalele laser Lexmark ofera mai multe avantaje că oricând - de la culoare de calitate şi viteză ridicată la funcţii multiple care vă măresc productivitatea afacerii, vă ajută să economisiţi hârtie şi energie, oferind cele mai avansate soluţii de securitate a documentelor dvs.

Despre CG&GC IT SA

CG&GC Intelligent Technology S.A este prezentă de 19 ani pe piaţa de IT&C din România şi deţine un portofoliu complet de proiecte şi soluţii integrate IT&C, cu un număr de peste 50 de certificări de personal şi ale firmei, obţinute de la parteneri de renume internaţional, cum ar fi: Microsoft, Fujitsu Siemens Computers, Lexmark, HP, Konica Minolta, Toshiba, Allied Telesyn, Panasonic, Vodafone, Bitdefender. Firma pune un mare accent pe gama de servicii dedicate clienţilor săi, cum ar fi: consiliere profesionistă în vederea achiziţionării echipamentelor, analiza costului total de exploatare, service autorizat şi mentenanţă on site, consultanţă financiară, analiza de business, consultanţă resurse umane, securitate, comunicaţii, reţelistică, hardware

şi software. Din octombrie 2007, Divizia Software a format o nouă companie, CG&GC Software Solutions SRL, care, la acest moment, deţine un număr de 25 de specialişti: manageri de proiect, consultanţi, analişti-implementatori, dezvoltatori, cu un plan de afaceri, în anul 2008, de un milion de euro pentru servicii în domeniul consultanţei şi implementării de soluţii software profesionale.

Sediul central: Bucureşti, Şos. Olteniţei 105A, tel: 021-332.24.24; fax: 021-332.27.27;

Telefon service la nivel naţional: 021-332.25.25; service@cg-gc.ro; client@cg-gc.ro

Pentru mai multe informaţii despre CG&GC, vă rugăm să vizitaţi: www.cg-gc.ro

Despre ELO Digital Office GmbH

ELO Digital Office GmbH dezvoltă şi distribuie soluţii software de mare performantă pentru domeniile de document management, arhivare electronică şi managementul fluxurilor de lucru. ELO a luat fiinţă ca parte a grupului Louis Leitz, unul din liderii europeni în materie de arhivare şi produse pentru birou. ELO Digital Office GmbH s-a comportat ca o companie separată începând cu anul 1998, pentru ca în prezent să fie unul dintre producătorii de top în domeniul ECM/DMS. Compania este activă la nivel mondial şi deţine numeroase filiale pe langă sediul central, localizat la Stuttgart. O reţea compactă de parteneri permite suportul a peste 350.000 de locaţii în întreaga lume. De asemenea sunt cultivate numeroase parteneriate strategice cu furnizori software şi hardware din domeniul tehnologiei precum Microsoft, Hewlett-Packard, Sun Microsystems, Kyocera, Kodak şi multi alţii.

Despre Lexmark

Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) oferă firmelor şi utilizatorilor casnici din peste 150 ţări o gamă largă de produse de imprimare şi imaging, soluţii şi servicii destinate să îi sprijine în procesul de creştere a productivităţii. În 2007, Lexmark a raportat o cifră de afaceri de 5 miliarde USD. Aflaţi mai multe despre caracteristicile produselor şi soluţiilor Lexmark vizitând www.lexmark.ro

Despre HP ProCurve Networking

As part of the HP Technology Solutions Group, HP ProCurve is the Network of Choice for best-in-class solutions, products and services for wired and wireless networks.

HP ProCurve was positioned in the Leaders quadrant in research and advisory firm Gartner Inc."s 2008 Magic Quadrant Report for Global Campus LANs and is a worldwide leader in Ethernet switch market revenue and ports according to Dell"Oro Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb