Mass-media: Serghei Lavrov acuză că ''descendenţii lui Napoleon şi Hitler'' vor să învingă Rusia

T.B.
Internaţional / 8 mai

Mass-media: Serghei Lavrov acuză că ''descendenţii lui Napoleon şi Hitler'' vor să învingă Rusia

Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a acuzat miercuri, în ajunul Zilei Victoriei asupra Germaniei naziste sărbătorită în Rusia pe 9 mai, că "descendenţii lui Napoleon şi Hitler" vor să învingă din nou Rusia cu ajutorul anglo-saxonilor, informează EFE.

"Descendenţii lui Napoleon şi Hitler împreună cu anglo-saxonii doresc, încă o dată, să provoace o înfrângere strategică ţării noastre", a declarat Lavrov, după ce a depus o coroană de flori la clădirea ministerului în onoarea diplomaţilor căzuţi în cel de-al Doilea Război Mondial, conform sursei.

Lavrov a acuzat aceste ţări - referindu-se la Franţa, Germania, SUA şi Regatul Unit - că doresc să distrugă şi să supună Rusia "intereselor lor hegemonice egoiste", adaugă sursa citată.

"Astăzi, Ziua Victoriei are o semnificaţie specială, deoarece aniversăm această mare sărbătoare când nazismul ridică din nou capul", a susţinut el, citat într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe rus, notează EFE.

Şeful diplomaţiei ruse a dat asigurări că "noii lideri ai lumii încearcă să se răzbune pentru încercările lor inutile şi seculare de a subordona patria noastră intereselor lor", transmite agenţia de presă menţionată.

Pentru a face acest lucru, aceşti lideri folosesc "regimul deschis nazist din Ucraina", a adăugat Lavrov, potrivit sursei.

El a subliniat totodată că o "majoritate mondială" de ţări se opune acestor încercări occidentale de dominare a ceea ce ei numesc cu dispreţ "jungla impenetrabilă", adaugă sursa indicată.

"Majoritatea ţărilor înţeleg că Rusia luptă pentru toţi, pentru toţi cei care vor să trăiască după propriile criterii, după tradiţiile lor, care nu vor să experimenteze noi manifestări ale nazismului, ale discriminării rasiale, către care Occidentul îşi împinge constant sateliţii", a continuat Lavrov, transmite EFE.

EFE aminteşte că Rusia i-a convocat săptămâna aceasta pe ambasadorii Franţei şi Regatului Unit în urma declaraţiilor liderilor acestor state despre o posibilă desfăşurare a trupelor NATO în Ucraina şi despre dreptul Kievului de a ataca ţinte pe teritoriul Rusiei cu ajutorul armelor occidentale.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Embargoul incepe sa functioneze .Daca Ucraina mai macina doi ani armatele Rusiei si sanctiunile economia ei atunci este rindul Occidentului sa inceapa adevarata actiune asta daca nu cumva se schimba conducerea la Moscova intre timp .XI pare a fi de acord .

    1. peste doi ani ?

      pana atunci vor fi alegeri in europa si oamenii care NU vor razboi o sa ii dea afara pe actualii politicieni europeni care duc europa la saracie  

      Tu vorbesti de rusi? Ca nu ne pasa de rusii tai

      sa vezi ce saracie vei avea cand o sa te predai la rusi si o sa ne cheme EURusia. ca asta-i numele ce l-au gasit la tv urile alea de propaganda kgb -putlerista.

      Doamne ajuta-l pe Putin sa dea cu nucleare!!!! Numai asa scăpăm de prostia planetara

      Ce băieți "deștepți" există și pe la noi.

      Hai să recitim ce a scris un avorton într-un moment de cretinism moștenit din tata-n fiu: 

      "Doamne ajuta-l pe Putin sa dea cu nucleare!!!! Numai asa scăpăm de prostia planetara". 

      Bravo, baietas!  

      Dar tu cum vei scapa? 

      Adapostindu-te în curul lui Lavrov? 

      Este bine pentru tine, este foarte bine, este cel mai bun adăpost pentru idioții de filoruși! 

      Singurul impediment este ca de când s-a tâcnit Putin, bietul Lavrov s-a sclerozat complet și nu mai știe ce vorbeste. Dar iti poate oferi un cur încăpător și niscaiva flatulente. 

      Sărmanul de Lavrov îl confundă pe Putin cu Hitler, vorbește despre Napoleon, dar se pare ca nu mai stie cine a fost Napoleon și cu ce s-a ocupat. 

      În fine, într-un alt moment de totală decompensare psihica și mentala, Lavrov bolborosește: 

      "Majoritatea ţărilor înţeleg că Rusia luptă pentru toţi, pentru toţi cei care vor să trăiască după propriile criterii". 

      Da, toată planeta a înțeles degenerescenta mentală a imbatranitului în rele ministru de externe rus: "Rusia luptă pentru toţi, pentru toţi cei care vor să trăiască după propriile criterii"!

      Retine, băiețaș: așa a "luptat" întotdeauna Rusia ! 

      Daaa coana ioropa e pe val, gata sa se scufunde.

      XI s-a dus la sustinatorii lui putler din europa, ungurii si sarbii. la sarbi a mers chiar in ziua cand se comemora ca un tampit de pilot de la NATO a bombardat ambasada chineza din Sarbia(din greseala , zice nato). nu e deloc prieten cu EU nu va lasati pacaliti. chinezu joaca la dezbinare si atat.

    Moșnegii care conduc Rusia sunt total depășiți.

    Si nu se acuza si pe ei? Aliatii lui Hitler si Napoleon?! ..iar cand au vazut ca UK si USA nu dadeau in spate s-au codit...

    s c c r e t 

    Bolsevicul uita sa spuna ca rusii au fost aliati cu Hitler la inceputul celui de al doilea razboi mondial. Stalin si Hitler au atacat Polonia impreuna. Stalin si Hitler au decis prin Ribbentrop- Molotov ca rusii ne iau Basarabia si Bucovina.

    1. Stalin a avut aceleasi obiective ca si Hitler, construirea unui imperiu rosu. Si acum au inceput din nou. Poate gresim cand il poreclim pe mumia de la kremlin Putler, mai degraba ar merge, Statin, sau Pulin, da cred ca Pulin e mai bun. Putin -Stalin ,Pulin. Metodele sunt tot staliniste, visele la fel, urss 2 , un imperiu care sa rivalizeze cu "vestul".

      Bolsevic e nen'tu schwab ce sta cu statueta lui Lenin la loc de cinste in birou.

    Descendentii lui "nimeni in drum" vor sa-si faca imperiu si sa dezbine Europa!

    Cam asta e Lavrov si Putinschi. 

    S-a cam uitat faptul ca anglo-saxonii si descendenții lui Napoleon i-au ajutat pe pârliții lui Stalin in cel de-al doilea război mondial cu arme, muniții, combustibil și provizii ca sa reziste împotriva invaziei hitleriste.

    Trebuia sa-i lase sa crape. Pe cine nu-l lași sa moara nu te lasa sa trăiești.  

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb